torsdag 8 maj 2014

Wierd

Det är konstigt det där med oss hästtjejer. Vi kan komma hem och vara hur trötta som helst efter jobbet men så fort vi far ut i stallet så går tiden fort. För fort. Och det är dags att åka hem. Något som tar 20 min egentligen tar minst en timme när det kommer till hästarna och stallet....

Skulle bara åka ut och natta hästarna efter jobbet och blev ute en timme. Hittar alltid saker att pyssla med.. Fylla vatten och fylla halmnät, lägga ut mineraler och klappa om hästarna. Strosa runt i hagen och bara känna mig nöjd över livet medan hästarna mumsar kvällshö! 

Love me life!

Pluggish

Åkte in till skolan och pluggade rejält både igår och idag med Johanna då vi gör kursens uppgifter tillsammans. Igår kom jag hem vid fem och så var jag så trött så hästarna fick vila. Det var dessutom skitväder så inte så stor förlust.

I morse hämtade jag hö vid åtta innan jag for in till stan för plugg, och när vi var klara vid två var det bara att svira om till jobb. Intro på Tallgläntan 16-21! Och i morgon blir det intro 7-16. Ingen rast och ingen ro här inte! Och så ska vi hämta pappas hundar som vi ska passa i helgen. Och Helgi ska ridas i morgon! För sen är det kurs, kurs, kurs på lördag!