fredag 20 maj 2011

kissen är borta :(

Rasmus Tony Olsson aka Lillrasse har försvunnit! :( Han har inte varit hem på flera dagar, nästan en-två veckor. Usch, undrar vart han är, om han tänker komma tillbaka, om det har hänt något? Min fina lilla missekisse. Pissenisse. Snutten.

Hoppas han bara tagit en jaktsemester, som Skuggan brukar göra under sommarhalvåret av och till, och kommer tillbaka snart! Han är så mysig, typ världens gosigaste kisse. Pratar gör han också!























Älskade lilla Rasmus, kom hem!

Ello

Vaknade för 30 min sedan, nice. Är fortfarande astrött så det kan hända att städningen av mitt rum görs ikväll. Ähum. Märkte att Wojje var halt i morse när jag tog in mina två pållar och gav alla tre frukost. Sucks. Jag ska inte vara borta, ens en kväll, right?  Aja, livet rullar vidare och det är ju inte långt kvar tills alla hästar börjar på att flytta. Hoppas Wojje blir bra till flytten, att han är bra i Klimpenu, i fjällmiljön. Jag vill så gärna att han mår bra. Usch, jag hatar skadade hästar! Tur att min donna aldrig gjort illa sig!

Kvällen igår var ganska kul. Medel, okej.  Jag var ju då nykter och dansade ganska mycket men närmare ett så drog Annelie till nästa krog och en kvart senare åkte jag hem. Ja, det var väl typ det. Josse såg vi knappt skymten av en stund efter att vi kommit in på Marité. Haha!

Aja, ska väl försöka hitta på något vettigt (städa eller fixa med liten grå) innan jag gör mig i ordning inför ett pass på 11:ans grill i Östersund....