torsdag 28 maj 2015

Fullt ös

Tävling och dagen efter.. Ja vad ska man säga, det går i 150 ungefär.

Tävlingen blev lyckad även om vi arrangörer lärde oss ytterligare av lite missar vi gjorde. Till exempel ska jag inte tävla två hästar och vara arrangör. Det är svårt! Både tidsmässigt och mentalt och var inte riktigt schysst mot mig själv och hästarna. T.ex. fattade jag fel galopp på Helgi, jättemiss och noll poäng. Jag hittade ingen trav på framridningen och då blev det heller ingen trav inne på banan, lite för stressad för att hinna rida igenom och få igenom det jag ville och då blev det 0 poäng där. Såklart! Och på Dottla töltade jag lite som framridning och när jag kom in på banan var jag inte riktigt med mentalt och trodde jag hade ridit ett helt varv i t8 när jag vände och red i andra varvet, hade bara ridit ett halvt varv när jag vände. Som tur är fick jag göra om och göra rätt men bara där ser man hur borta jag var i skallen. Hade dessutom knappt ätit något på hela dagen och var allmänt uppe i varv eftersom jag var arrangör så nej till två hästar och vara arrangör.

Något jag och Therese måste bli bättre på är att samla ihop folk och delegera uppgifter! Tack Lena, för att du tog tag i och styrde upp banan! Annars hade vi tidsoptimister stått där utan bana..!

Vi kom hem halv tolv på natta, måttligt dyngsura och trötta! Men nöjda efter tävlingsdagen! Ronja och Therese sov hos mig även denna natten och pållarna stannade på hästhotellet i Backfors.

Jag somnade vid halv ett och sov dåligt. Och sen klev jag och Therese upp och for på jobbintro på hemvården 7.00 igår. Jag jobbade förmiddagen, for hem och lagade lunch med Ronja som städat på travet, för att sen susa vidare till tandläkaren som passade in porslinstanden jag ska få. Tyvärr var den lite för mörk jämfört med mina tänder så det blir ännu ett tandläkarbesök framöver och jag dras med en provisorisk tand till dess. Höll på att somna i tandläkarstolen, det beskriver nog hur trött jag faktiskt var igår.

På eftermiddagen for jag, Therese och Ronja ut och städade ut det sista från tävlingen på Ovalla, mockade av framridningsområdena, collectingring och kollade över stallen, sopade rent fiket och packade hem det sista. Så blev det att åka och kika på en shettis åt Ronja och på kvällen körde de hem sina hästar till sig.

Somnade som en stock igår kväll...