onsdag 19 oktober 2011

dottlapottla

Dottlas temp låg på 38.2 när hästarna fick komma in för natten. Tog och promenerade henne 25 min innan hon fick göra natten. Tempade även efter promenaden och tempen låg kvar på 38.2 plus att svullnaden nästan var helt borta nu på kvällen. 

Anna-Karin ringde och i morgon ska jag in och jobba. YES! Känns grymt bra! Och på tisdag kommer mina brudar hit! Längtar som faan måste jag säga! 

Annars har jag hjälpt till att fixa hagar inför vintern och bara mått gott. Jag och ungaarna bakade en kladdkaka och fikade nu på eftermiddagen. Gött!

Pussen

38.0

Donnan var nere på 38.0 igen. phuuuuu! Skönt som satan. Även fast att hon aldrig haft några problem förut med hältor/feber eller varit sjuk på något annat vis och i allmänhet verkar ha ett grymt bra imunförsvar så fladdrade oroskänslorna till i magen när tempen steg igår. Men nu går hon ute, med täcke på efter gårdagens febertopp och pga ruskvädret vi har här. Hon är fortfarande pigg och matglad. Dock hade knät svullnat lite under natten igen (hon står på box) men jag tror det går ner under dagen och efter en promenad!

Idag ska det nog sättas lite stolp och ev flyttas lite hästar hit och dit..... ;) Ailo lär nog hjälpa till så gott det går.