onsdag 14 augusti 2013

Tröten tjej.

Kom hem, kopplade in tv-kanalerna och kikade på tv för första gången på typ ett år. Gött. Dock var det bara skit (som vanligt på tv) så jag gick och la mig och sov en stund i stället. Skönt men desto mindre gjort. Sitter och mumsar i mig kokt potatis och fiskbullar med hummersås. Keep it simple. Fy satan vad gott det är! Menigslöst dravel.

Ska alldeles strax åka ut till stallet och pussa på ponnyskruttarna och packa ur hästsläpet. Mera prylar. Tokig. Jag blir seriöst tokig. Hur mycket saker kan man ha till två hästar? Men om en månad (läs några år...!) så är väl allt på sin rätta plats och stallet i full funktion.

Sadeln provreds igår i regnet. Inte bästa vädret, men en otroligt skön(!!!) barbacka-sadel är det! Tror den blir bra till Sonja, speciellt när jag ridit i den några gånger och lärt mig att lägga den rätt. Tyvärr var stiglädrena alldeles förlånga för mig så jag fick byta till mina vanliga och sadeln gled fram i nerförsbacken påvägen hem. Att sadeln gled hade jag förväntat mig då det är en väldigt enkel variant, dock tror jag inte den stör hästen alls så som en vanlig bom-sadel gör när den glider fram. Sonja verkade i alla fall inte bry sig nämnvärt.

Får se om det blir någon ridning eller annat arbete idag också, eller om de får vila. Det får orken och tröttheten avgöra!

Tre vackra ponnyskruttar. Bild från i våras (i Ångsta)