fredag 17 januari 2014

Thursday

Igår blev det en väldigt härlig eftermiddag och kväll. Red ut på Sonja tillsammans med Petra och hennes häst Beson. Tror vi blev ute närmare 1.5-2 timmar och jag var rätt frusen när vi kom tillbaka. Frusen men nöjd. Sonja fick lulla på i sin egna takt på långa tyglar nästan hela vägen runt. Hon är en väldigt lugn häst och bryr sig inte om så mycket. Stannade upp någon gång och kikade på en människa som promenerade med sin hund och på en gård skulle det stannas och funderas lite. Men när en lastbil dundrade förbi så stod hon lugnt stilla medan Beson var något mer orolig.

Blev en tidig kväll för mina damer då Sonja var så pass svettig att jag inte ville släppa ut henne när vi kom tillbaka till stallet, de nattades och fick mumsa hö resten av kvällen.

Hade ju tagit på mig att laga middag så när jag kom hem var det bara att börja. Pasta med tonfiskröra/sås stod på menyn. Blev riktigt gott! Eftersom det inte var så kallt ute (-11) så föreslog Johan att vi skulle åka skidor. Kort och gottt, så blev det. Var både trött och fortfarande lite frusen efter ridturen men det gick bra ändå. Johan har ju lite bättre teknik än mig så han kom ju i mål långt innan mig. Hehe. Men jag kämpade mig runt och det kändes riktigt bra efteråt. Speciellt när jag kröp ner i sängen och fick mysa med lillprinsen, nyduschad och fräsh.

Prins Caspian