tisdag 21 april 2015

Underbar träningstävling på Wången

Jag är så fruktansvärt nöjd med damen idag! Skötte sig över förväntan, var väldigt lugn och lyssnade hyfsat. Så lycklig att min lilla dam äntligen börjar mogna! 


Kändes super att faktiskt kunna rida damen ikväll! Sen att vi inte har någon form eller superaktion är helt skitsamma! Jag är så nöjd över vår insats ikväll, går bara runt och ler för mig själv och känner mig glad! Vi kan faktiskt, vi kan! 

I t8 fick vi 4.0 och 4.5 av domarna och i V5 fick vi 3.5 och 3.4 (om jag inte minns fel), vilket är riktigt bra för oss med tanke på att hon var så ostabil i traven och vi  hoppade av banan...! Såklart en snäll bedömning men jag är nöjd, så oerhört nöjd! Avhoppet var mitt fel, eftersom hon var trött efter t8:an och lång töltsträcka i V5:an  och därför var så trasslig när vi skulle trava valde jag att sluta "bråka" med henne, längde tyglarna och släppte henne för att få henne att slappna av innan nästa gångart. Tjiii fick jag och så hoppade vi lite oväntat ut från banan. Hon är ju påhittig min lilla grå i alla fall! Och alla fick sig nog ett gott skratt! Jag också! Haha, lilla älskade Dottla! 

Nu ligger jag i sängen och ska försöka få det där glädjemolnet att avdunsta lite så jag kan komma ner på jorden och landa, ska ju lyckas somna också! :) Johan verkar lagomt less på mig nu när jag tittar på alla filmerna om och om igen, men tack ändå Victoria för att du följde med och kunde filma oss! Guld värt! 

Kort och gott hade jag en superkväll! 

Kastalis pappa

Här är en film på Prins från Knutshyttan, Kastalis pappa!



Längtar rätt mycket till nästa sommar, vill se vad det blir för något sött som ploppar ut... Hehe!