tisdag 10 maj 2011

Not good :(

Ailo har varit ute på gården själv en stund (som vanligt) och nu när jag släppte in henne så kom hon haltandes. Inget sår eller liknande så hoppas det är en lätt stukning/vrickning eller liknande som går över inom en snar framtid. Hon ska ju bara sitta i hundgården imorgon så det blir nog bra :) Lilla älskade Ailo.

Jag hatar verkligen när något av mina djur gör illa sig! :(

Hon är ju fortfarande valp och hon kan ju rejsa som bara den av och till, hoppa och toka, så hon kan ju ha ramlat eller så och gjort illa sig.. hoppas det är bra inom kort!

Vovveliten fick spåra


När Therese var här så provade vi att träna lite spår med Ailo och Provne, nu ikväll tog jag fram en skinkbit och drog en bit på marken och sen fick Ailo spåra igen i väntan på att hästarna skulle äta upp nattamaten. Gick superbra, som ni sr på filmen! :) Duktiga lilla vovve! Bara andra gången så gör det väldigt lätt från början! 

Mysig dag!

Linnea har blivit magsjuk så TaxiBörön plockade bara upp bror Viktor, Malin och Sara och så for taxin till Börön. Jag mockade W och D:s box medan Sara (hade skrivit Malin förut, men menade såklart Sara!) fixade åt Chefen. Sedan blev det en sjukt härlig ridtur ner till sjön. Jag på Dóttla, Sara på Chefen och Malin promenerandes med araben Anahita. Gick verkligen superbra, min häst skötte sig super. Jag vet inte vad det är som har hänt men helt plötsligt kan min häst uppföra sig!? Bland andra NYA hästar!???? Jag tror hon äntligen har börjat växa upp! :D Som sagt så var det en supermysig tur och alla hästarna skötte sig bra, vi njöt verkligen av att få vara ute i det fina vädret med våra fyrbenta vänner. Att hästarna dessutom verkade uppskatta att turen ledde ner till sjön i Valne gjorde ju känslan ännu bättre. Dock tyckte Ana att det var lite läskigt att gå över bäcken för att komma till stranden, men hon är ju bara 3 år så...

När vi kom tillbaka så stretchade jag igenom Dóttla och duschade henne. Välbehövligt! Därefter tog jag ut Wojje och Dóttla på en promenad, mest för att Wojje ska få komma ut och röra sig och för att Dóttla behövde torka lite. Ailo fick också hänga med, på båda turerna. När Dóttla fick gå lös så stannade hon och betade på en äng medan jag och Wojje fortsatte ner till sjön (här i Börön) där han fick plaska lite och dricka lite innan vi vände hemåt. På vägen tillbaka plockade vi upp Dóttla och så bytte jag så att Wojje fick gå lös. Det var mycket uppskattat av gammgubben och han galopperade faktiskt ikapp oss när vi gått "för långt bort" från honom. Lovely.





Har precis ätit asgod mat som min bror Viktor lagat till och ska nu vandra ut för att mata lite pållar inför natten. Sedan blir det lite påläsning om Coco Chanel då jag ska redovisa om henne och hennes konst imorgon. Ska försöka hinna se början på en geishas memoarer för att kunna redovisa på svenskan på torsdag. Jobbar ju imorgon kväll så blir till att försöka hinna med att se memoarerna idag så att det säkert blir gjort....



God natt och puss på er!

tröttare än tröttast

Nu sitter jag på skolan och är jättetrött. Blöööh. Therese och Annmarie åkte hemåt idag och det kommer kännas tomt som vanligt. Men ändå skönt då vi haft fullt upp all the time och dagarna bara har runnit iväg.

Nu tittar vi på en jätteintressant film om islams uppkomst på religionslektionen. Sen blir det historia och därefter bär det av hemåt för att pyssla med hästarna. Soft. Och självklart ska det pluggas lite också. Great.

Filmer från igår :)







Avskrittning av Chefen ;)







Enjoy! Hehe...