lördag 10 oktober 2020

Härlig lördag

Hej. Eller något sådant!
Haft en mysig dag, om än kanske något intensiv. Lyckades inte sova så bra, drömde mardrömmar och vaknade klockan 6. Kroppen varvade upp och vägrade somna om, trots få sömntimmar och alkohol i kroppen. Jag låg kvar och försökte varva ner men strax efter sju klev jag upp och tog en morgonpromenad med hundarna. Därefter avverkade jag och mamma frukost, ett yogapass, jag tvättade bilen och så for vi ut i skogen och plockade svamp. Dagens skörd ser ni på bild här nedanför. 


Var som väldigt trött efter skogsturen så låg och försökte sova på soffan hos mamma i några timmar, vilket inte fungerade. Blev ju lite vila för kroppen ändå. Strax efter två åkte jag ut till hästarna, gjorde den dagliga skötseln, borstade igenom Dottla ordentligt och tog ut Almur på en ridtur. Idag ville han springa och hade väldigt härlig energi så vi la in lite galopp och trav på dagens tur. Väldigt rolig ridtur!



Väl hemma igen drog jag på mig löparskorna och joggade mig runt 7 km. Skönt! Insåg dock att min slapparkväll inte blev så slapp som jag tänkt mig. Grabbarna bus kommer hit i morgon så jag planerade upp veckans måltider, for och handlade och har sen spenderat resten av kvällen med att diska och vika tvätt. Men nu är allt förberett och jag behöver bara fokusera på barnen i morgon. 

Nu tänker jag se lite film och ska se om kroppen kan varva ner. Har känt av att jag varit trött under hela dagen idag så jag hoppas att en stund i soffan, framför en bra film, ska göra kroppen mer förberedd på att faktiskt sova. 

Over and out.

Happy friday


Räkor, kräftor, lax, bröd och cider. Fin kväll hos mamma med No More Fucks To Give och Mia Skärringer, awesome! Se den, finns på netflix! Blev även en hel del fuldans till bra musik och hjulningar i vardagsrummet. BRA KVÄLL! JAPP JAPP. Over and out.