söndag 15 maj 2011

Bal, redan!? Panik...

Trött men vaken. Pifft. I dag kommer älsklings P hit och vi ska fixa lite med mitt hår, se vad det blir för frisyr till i morgon. Jag hade helt glömt bort att det var baldags redan på måndag för min del, fick alltså lite smått panik när Pauo ringde i fredags och frågade om jag skulle på bal då.

-Hej, ska du på balen idag?
- Hej... Eh, nej, jag har inte förrän den 16:onde.
- På måndag alltså.
-PÅ MÅNDAG!?
- Ja det är den 13:onde idag...
- FAN! I mitt huvud är det fortfarande två veckor kvar....!

Som jag sagt innan så har jag världens bästa vänner och dessutom är jag själv lite smått förvirrad som människa, en väldigt bra kombination då mina vänner gör att jag överlever i denna värld. Nu kanske ni förstår att jag knappt fixat någonting alls inför min bal förutom klänning och skor. Hehe. Mamma  ringde och fixade en snygg bil åt mig, skönt det i alla fall... Och Pauo kommer ju idag och hjälper mig att fixa och bestämma frisyr. Yaaaaay. Drar hem till henne imorgon efter skolan och gör mig iordning. Smycken då.. Öh, vi får se vad det blir helt enkelt!
bild från google.se


Idag mår jag i alla fall mycket mycket bättre än igår, lite trött fortfarande men ingen huvudvärk och kroppen känns lite piggare. Snart ska jag gå och släppa ut hästarna. De får frukosten inne först och i och med att både Chefen och Wojje får så mycket så är det bättre att  låta de stå inne och äta upp istället för att stressa dem och att Dóttla ska kunna jaga bort Wojje och äta upp hans mat. Ska försöka jobba lite med Dóttla idag, vet dock inte vad det blir för arbete. Ridning dressyr, uteritt, tömkörnning eller löst arbete på ridplanen...?

Aja, en liten update från mig har ni fått nu! ;)