söndag 7 augusti 2011

God kväll alla sömndruckna

Är lite tröten nu sådär på kvällskvisten, någon fler som är det?

Har kikat x antal avsnitt på Grey's, ridit liten grå, aktiverat och motionerat vovveliten och planerat voltigeläger. Bettan tog sig ann Bobby Brun. Dóttla fick sig ett skrittpass i ridhuset, gick helt okej ridmässigt och vi båda tycker verkligen det är roligt nu! Ailo fick en springtur tillsammans med mig och cykeln. KUL sa Ailo, sen fick hon dessutom spåra lite korvbitar. Nästan ännu roligare... Min hund lever livet som en hund ska göra, loving the life! ;)

Nu blir det till att dejta sängen! ;)

morn'n

Var uppe runt halv sju och satte på Anton ett täcke innan jag kröp ner under det varma täcket. Fick sellis av Ailo som gärna tar upp hela sängen trots sin lilla kropp. Aja, matte fick putta och skuffa på vovveliten tills hon också fick plats. Ailo vill gärna sova själv under natten men efter en tidig morgonpinkis (eller när klockan är efter 8) så vill hon komma och sova hos mig. Mysig hund alltså! Och då gärna sooooova länge. Som jag nämnt tidigare är det en rikti sjusovare till hund jag skaffat. Men det finns liksom ingenting som slår den där glada uppsynen och de nöjda pussarna jag får av min hund på morgonen. Jag har helt enkelt världens bästa hund! Dock börjar det likna lite trotsålder nu. I morse hittade jag henne i soffan i vardagsrummet där hon absolut inte får vara....... Hon får inte beträda vardagsrummet alls och ännu mindre vara i den soffan (hon har en egen soffa i sitt hundrum), men där satt alltså voveliten och viftade på svansen när jag hittade henne. Så fort jag öppnade mun och mitt kroppsspråk skrek ut NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! så sprang hon fortare än fortast ut därifrån. Hehe, busvovve.

Annars blir det nog en slapp dag idag som härligen spenderas i soffan framför Grey's. Det regnar nämligen ute och ska göra det ett tag. Suck, får se om jag tar mig i kragen och gör några vettiga saker också. Tex borde vårhagen göras iordning, Liten Grå och Bobby Brun motioneras och vovveliten aktiveras. Men jag har faktiskt redan varit duktig och tagit disken! ;)