fredag 7 november 2014

Tentaplugg - snart smäller det

Klockan 14 idag skriver vi omtenta på anatomin och det känns faktiskt bra, jag tror på mig själv, jag kommer klara det. Jag hoppas bara känslorna stämmer överens med kunskapen! haha.

Har tenta pluggat lite då och då under de gångna veckorna men senaste veckan och framför allt igår och idag har det ändå känts som om jag lärt mig saker, det har börjat fastna lite. Sen måste jag bara ta tag i hjärnbiblioteket när jag väl är på plats och hjärnan får härdsmälta, ta fram bibliotekarien och låta hen göra sitt jobb i att handsortera kunskapen som finns där inne...


Som belöning åker jag och hämtar en varsin kanin till mig och Therese efteråt. Man måste ju unna sig en redig belöning efter en sådan här prövning... Host... Nej men ni vet väl om att det finns bra grupper på facebook. Det las ut en annons om två kaniner som skänks till ett bra hem med bur och allt, så jag och Therese blir kaninägare i eftermiddag!  Och de ska få bo hos Therese och bli stallkaniner i Ångsta. Bilder ska ni få, såklart! Men det blir ikväll. Är en hona och en kastrerad hane, på ett år.
Upptäckte till mitt stora missnöje att damen trampat av sig en sko i hagen i morse. Grhhrrrgrhhh. Suck, pust och stön. Får åka in på travshopen och köpa sko + sula efter tentan och så kommer Therese ut och slår på den ikväll, förhoppningsvis!

(bilderna är tagna av Lina Andersson på min studentmiddag)


Tjolahopp!