onsdag 16 februari 2011

Kvällstur

Har precis kommit in från stallet. Tog ut Dóttla i halsring men hon var inte på humör så det blev lite kommunikationsövningar från marken istället innan hon fick komma in i stallet igen. Bytte till Wojje och skrittade ut på en barbackatur i mörkret. Blev Kr-rundan, ovanligt va? Han fick gå med långa tyglar nästan hela vägen då det är svinigt kallt ute och det kändes som om jag bara behövde en liten mystur. Jobbade en kortis med öppnor åt båda hållen i skogen där det var vindstilla, vilket gick sådär. Men det var skönt att vara ute i alla fall!

Igår tog jag faktiskt en stund på ridplanen med Dóttla. Vi lekte lite granna och det verkligen lös om henne. Skönt att få odelad uppmärksamhet från matte! Hon stegrade och viftade med frambenen i uppvändningarna och visade sitt busigaste jag. Efter en liten stund satt jag upp, hade jaktkandaret på, men arbetslusten fanns inte. Bara bus! Hehe. Så jag satte mig bara och åkte häst, lät henne göra lite som hon ville, innan jag gick hem. Sötnöten.



I morgon

I morgon, torsdagen den 17:de, håller jag i min projektredovisning klockan 9.00 i rum G310 på Wargen. ALLA ÄR VARMT VÄLKOMNA! :D

Jag blir jätteglad om ni som följer min blogg vill komma och kika. Redovisningen hålls i ca 20 min och kommer att handla lite om inridningen av Trú, projektarbete i sig och om bloggen.

Ni är varmt välkomna som sagt! :)




Btw, jag stannade hemma och skrev om min projektredovisning så nu är den bra! Har dessutom en bra power point till också. Hoppas det fungerar på skolan nu! ;) Så ni som inte kommer och kikar; WISH ME LUCK!