torsdag 21 mars 2013

Yesterday

När jag kom hem tog jag tag i stallet. Mockade och tog in min fina D. Precis då kom Klindurs ägare in på gården så jag la om mina planer på att rida Dottla och visade lite från marken istället. Sen tog jag och jobbade Klindur lite grann och berättade vad jag gjorde och varför. Han kändes väldigt lyhörd och förstod väldigt snabbt vad han skulle göra även om han är en lite lat häst och inte har så bråttom att genomföra det man ber om. På slutet fick Anneli och hennes Dotter Frida prova lite, och visa lite hur de gör hemma. Såg fint ut! :) 

Blev väldigt kallt då jag var lite dåligt klädd så när vi var klara och Anneli och Frida åkt hem så gick jag in. Johan hade besök och bjöd på middag, så vi åt rådjursgryta med ris. MUMS! Tyvärr gjorde kylan och mörkret sitt så jag lockades inte att jobba Dottla eller Sonja något efter middagen. Gjorde iordning allt hö och vatten och plockade in herrarna istället.


Min man!


Världens finaste kille som står ut med mig i vått och torrt. Som låter mig hålla på med det jag älskar, hjälper mig köra hö och höbalar, hålla sjuka bråkiga hästar, fylla hönät och bära vatten. Han som håller om mig när det känns jobbigt och som håller mig nere på jorden när jag håller på att rusa in i något. Och han är min. Min fina älskade du. Mitt bollplank. Min man. Min klippa.



Jag älskar dig!