tisdag 19 januari 2016

Joggelijogg

Joggat 6 km tre dagar på raken nu vilket känns riktigt bra. Nu är jag verkligen på gång! Promenerade även med hundarna en sväng efter kvällens joggingrunda och innan dess red jag Helgi! Har hunnit med en hel del idag vilket känns. Det känns i kroppen och i knoppen, jag kommer förmodligen inte vilja kliva upp i morgon, suck! Men bara att tvinga sig.. Obligatorisk simulering väntar i morgon bitti och därefter föreläsningar hela dagen.

Var på skolan och tränade på praktiska moment på förmiddagen och tog en riktigt mysig lunch med mina pluggkompisar. Var hemma strax efter 12 och tog emot min hovslagare Pernilla. Helgi blev verkad och skodd och Dottla valde vi att plocka av skorna på. Jag kommer inte hinna rida henne nästan alls nu när praktiken drar igång och just nu är det perfekt underlag i hagen för en barfotahäst! Pernilla filade bara till kanterna lite på damens hovar men lät det mesta vara för att damen ska få vänja in sig vid barfotakänslan igen, och det tror jag är bra. Finns inget jobbigare än en öm häst!

Betalat en hel drös med räkningar och fyllt i min nya kalender och nya almanackan med viktiga händelser och andra saker. I år ska jag verkligen försöka ha struktur och vara en duktig kalendermänniska, det vill säga notera viktiga händelser på en gång! Mental note: skriv in allt i kalendern! Håll det inte bara i huvudet!!!!! ;)

Nej nu ska jag sova! I morgon blir det tidig morgon då jag ska samåka med Johan! Så god natt och sov så gott! I morgon blir en ny dag med nya äventyr!