lördag 14 maj 2011

bloglovin

Ett tips från mig är att skaffa och bli medlem på bloglovin.com om man följer många bloggar. Har man blogger/blogspot (som jag) så finns samma funktion på ens egna sida men annars är bloglovin väldigt bra. Det är bara att söka på den/de bloggar man följer och klicka på följ bloggen och jag använder bloglovin trots att samma funktion finns på blogger. Jag tycker bloglovin är bättre!

Länkar

Kika gärna in på länkarna som finns på ena sidomenyn, under rubriken härliga länkar! Några är trevligt folk jag känner, andra är bra sidor/bloggar som jag tycker om..

not well

Mår inte sådär superbra. Huvudvärken och orken är ok just för tillfället men misstänker att det är på grund utav att jag tog en panodil vid tre. Misstänker alltså att jag kommer må sämre snart igen, men det kanske går över till imorgon. Jag hoppas på det i alla fall! Dóttla och Wojje får alltså vila idag, mest för att jag mår som jag mår men också för att de har nyfixade fossingar. Känns inte schysst att rida/promenera med dem när de är nyverkade, då jag måste passera grusvägar hur jag än gör.

Klicka på bilderna för att komma till fotografen! ;)

Sara och Chefen tog ett pass på ridplanen idag, jag hade velat kika men mår ju som jag mår så det blir till att stanna här framför tv:n.

Om någon timme blir det eurovision song contest! ;)
Pussen

headache

Igår bar det av in till Annelie och en kort stund senare till krogen. Vi tog det lugnt och jag beställde in två alkoholfria drinkar under tiden vi satt i baren. Den snygga bartendern bjöd på den andra, nice. runt 00-tiden kom allt folk och det blev trångt och djävligt, jag blev astrött (hade egentligen kunnat slockna vid 19-tiden men bestämde ju mig för att trotsa min kropp och dra ut) och jag och Annelie drog hem vid 00.20. Vaknade vid 07.15 av väckarklockan. Ville döda den men kunde inte då jag var tvungen att kliva upp och åka hem till pållarna. Huvudet dunkade envist och hårt. Jag plockade upp Malin och hennes kille Erik och bad Malin köra bilen, så plocckade vi upp bror Viktor och åkte hem till Börön. Väl hemma var det morgonfodring av hästar, täcken på och ut med dem. Sedan degade jag i sängen, försökte sova men frös för mycket om fötterna. Vid elva skjutsade jag Malin och Erik till Brunflo innan jag åter hamnade i sängen med mitt dunkande huvud. Runt tre vaknade jag och tio över dök Angie upp. Jag bjöd Angie på kaffe och åt min "frukost" då innan vi vandrade ut i stallet för att Wojje skulle verkas. Nu har Wojjes hovar blivit fixade, mina boxar mockade och maten inlagd. Just nu sitter jag hos mormor och morfar, fortfarande med huvudvärk, och ska äta middag. Blir väl melodifestivalen ikväll.

Men see yaa lateeeeeeer bloggers ;)