tisdag 3 juli 2012

footprints




woop woop

Hade ett trevligt kort nh-pass med Dottla, hon var supermysig. Ville mest bara stå och mysa med huvudet mellan mattes ben och bli kliad och klappad. Men alla övningar vi gjorde gick bra och hon gjorde dem lugnt och sansat. Lite seg men det tror jag mer berodde på värmen, för kvavt var det idag. Efter ca 20 minuter flydde vi in i stallet; vi blev angripna av flugor och blinningar!

Satte in henne i en box och där visade det sig att hon mer än gärna ville stanna en stund. Började genast frusta nöjt när jag släppte henne och mumsade halm på direkten. Vilket är förvånansvärt när det kommer till min häst som inte brukar kasta sig över halmen. Här står hästarna på halm i boxen och vi lägger alltid in fräsch ätbar halm i foderhörnet. Så Dottla fick stå inne några timmar vilket hon uppskattade. Min donna är en lösdrifts häst. Hon trivs bäst med att gå ute dygnet runt. Men ibland tycker även hon att det är skönt att komma in. Det syns på henne så tydligt när hon vill komma in en stund.


Hellu

I dag startades min dag med en härlig 3 km lång powerwalk. Två kg i varje hand och bra musik i öronen. Så himla gött. Stretchningen efteråt var också väldigt skön! Nu har jag precis ätit frukost; två rostade mackor med ägg och majonnäs tillsammans med en väldigt matig smoothie. Mumsigt. Tänkte gå ut och pyssla om pållen, köra markarbete/nh och låta henne tänka lite. Vi får se på vilket humör hon är idag. Igår kom hon travandes till mig när jag ropade på henne i hagen. Myshästen!

bjuder på lite bilder på mina fina, underbara, älskade djur!

Älskade Vovveliten. Saknar henne extra mycket en dag som denna! <3

Vill ut och köra med finaste D!

Ailo!

Finaste D!

Jag och bästa hästen i världen! <3

Vovveliten som bebis! <3

Åh så sööööt! <3 Älskade, fina Ailo!

BebisAilo!


Fröken D!

Goaste Vovveliten. Saknaden är stor när jag ser den här bilden! Bara en månad!

Knäppisarnas <3

Bästa hunden!

Bästa hästen!

<3

<3

<3

Prins Caspian!


Ailobailobusfrö! <3
Åh,längtar tills Vovveliten kommer tillbaka hit till mig. Hon har det ju bra hos mamma, men jag saknar henne sååååå! 

Morgonstund

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli fyra. Då ska jag ringa och väcka Johan, vilket han bad mig göra. Får se hur det går, om han bara trycker bort mig eller om han faktiskt vaknar. Hehe. Haft en trevlig natt på jobbet, allt flöt liksom på bra och det var riktigt kul! Får se om Karin kommer hit imorgon (alltså senare idag, haha). Börjar bli lite tröten men tror nog det ska gå bra att hålla sig vaken några minuter till. Jag måste ju till exempel borsta tänderna och ta av mig kläderna innan jag får krypa ner i sängen på riktigt. Fick precis ett mess av Johan. Han är tydligen redan vaken. Suck.... Inget roligt får man göra...