måndag 4 januari 2016

Monkey monday

Skön och effektiv måndag! Sov dåligt i natt och unnade mig därför en sovmorgon till strax efter nio i morse. For direkt ut till stallet där mina hästar hungrigt väntade. Morgonfodrade och släppte ut dom och rastade hundarna som vanligt. Var hem en snabbis, åt frukost och lämnade hundarna hemma innan jag stack ut och red. Helgi gick riktigt bra idag och jag var väldigt glad när jag satt av och ledde hem honom. Dottla däremot var en liten kanonkula som drog en racergalopp med mig trots att jag bara tänkt skritta och på sin höjd tölta lite granna...

Rotade fram alla hundselar här hemma och tog med alla tre hundarna ut på en liten joggingtur. Det blev många stopp längs vägen, hundarna skulle kissa och bajsa, så mötte vi en annan hund på promenad och skulle förbi ännu en annan innanför ett staket. Så vår lilla runda fick inte en så smickrande tid i slutändan, men vad gör det? Vi tog oss runt och jag ramlade inte trots tre hundar och ett tunt snölager på blankis bitvis! Vinst bara det!

Har hunnit med att städa här hemma, även varit in till storstan för en stor veckohandling och bjudit min älskade Johan på middag. Nu ska jag snart åka ut och natta pållarna innan det är dags för mig att ta det lite lugnt här hemma! Vilken dag jag fått till, bra start på veckan!