fredag 14 oktober 2011

Mental break down. beeeeep krasch boooom

Mådde riktigt dåligt i morse. Hostade som en tok och med en igentäppt näsa, usch. En grym hemlängtan på det gjorde morgonen extra jobbig. Jag bröt ihop, skickade sms till mamma att jag vill flytta hem nu med en gång typ och gick ut i stallet och grinade. Efter en stund gick jag in och åt en bit mat, då kändes det bättre och efter att ha pratat med mamma och grinat lite till så kändes världen mycket bättre, livet mycket lättare. Det är konstigt vad ett samtal med ens föräldrar kan göra en gott, mamma TACK för att du fanns där och bara lyssnade på mitt snörvel! Nu känns det bra. Nu har jag fått ur mig lite elände ur kroppen och livet känns bra igen. Att jag dessutom har världens bästa, goaste, mysigaste och gladaste hund gör ju också att det jobbiga inte blir lika jobbigt.

Och nej, jag flyttar inte hem nu. Vad det blir i framtiden vet jag inte och när jag flyttar hem vet jag inte heller. Det kan bli efter jul, det kan bli till våren eller till sommaren. Men något jag vet är att jag kommer att flytta hem till mitt älskade Jämtland så småning om, och förhoppningsvis också hem till mitt älskade Börön. Men jag blir för tillfället kvar här i alla fall i några månader till! Men tro inte att jag inte längtar hem, för det gör jag. Det är i Börön jag hör hemma. Älskade, fina Börön. Men jag måste samtidigt skaffa mig andra erfarenheter, andra upplevelser. Och jag måste få sakna mitt hem lite grann. Känna att det är där jag hör hemma.

I morgon är det flyttdags för mig och Ailo, första natten i Örslösa.  Det känns riktigt bra! Att ha nära till Dôttla (bo på gården) och samtidigt ha en egen lägenhet blir härligt.

Nu ska jag kila in och kolla om det finns lite kålpudding att äta hos Nyströms. Gött.

See ya!

Tävling!

Jag är med och tävlar hos http://warnmark.blogg.se/ om strumpor och schampoon, var med du också!

Klicka på bilden för att komma till tävlingsinlägget!




:)