söndag 3 augusti 2014

Good stuff



Typ kär i den här låten, den är grym!

Wonderful day

- or maybe not that wonderful... 

Började dagen med att cykla till jobbet, vilket gick bra. Men sen gick det utför och lite hit och dit. Har fightats med rejäl mensvärk som inte släppte förrän jag kom hem, trots många värktabletter under dagens lopp. Suck! När jag sedan skulle ut och rida hade Helgi dragit av sig ena framskon och en ridtur på honom var bara att skippa... Arrrrrghhhfffff!!!! 

 

Valde att rida en tur på Dottla istället och tänkte att eftersom det var så varmt och bara duggade lite så var det ok att lämna regnjackan i stallet. Jo tjena. Så fort jag satt upp började det regna kraftigt och inom fem min var vi sjöblöta... Yaaaay! Damen skötte sig i allfall väldigt bra tillskillnad från Ailo som hittade någon av grannarnas kompost. Hon följde inte med ut på turen utan sprang hem igen, men först efter att ha satt i sig några goa köttbitar som hon glatt spydde upp på gräsmattan hemma vid stallet... 

Fick iaf tag på hovis så på fredag blir det omskoning och älskade J fixade supergod middag till oss! Nu ligger jag halvt död på soffan med prins C på magen. Undrar om han försöker heala mina menssmärtor!? 

Hoppas morgondagens jobbtur blir lite lättare och utan ond mage! 

Over and out!