tisdag 6 september 2011

Vovveliten

Vovveliten är lite orolig just nu pga allt "flyttande" och resande hit och dit. Hon äter hyfsat bra, sover bra och verkar må bra förutom att hon är lite extra mammig och är lite gnällig då och då. Jag tror det beror på att Jenny flyttade till Halmstad och att vi åkte tåg hem till pappa, bilade vidare hem till Börön och har bilat långtur hit till Friel igen. Jag får helt enkelt hålla lite koll på henne nu så att hon känner sig trygg igen. Men som sagt, det är inga stora symptom på oroligheten än så länge och det är jag glad över. Jag hoppas att hon ska komma till ro snart igen.


Ailos nya regntäcke! ;)



God morgon Friel!

God morgon alla fina vackra läsare som faktiskt följer min blogg! Jag tackar och bockar för den tid ni faktiskt lägger ner på att kika in här! Det gör mig glad att jag har en liten men trogen skar av läsare som följer mig i vått och torrt och framför allt genom den bloggtorka som smyger in då och då...

Jag och min trogne och mycket älskade vovve Ailo överlevde ju den långa bilresan hit igår och det tog inte lång stund innan vi båda somnade in för natten när vi väl klivit in innanför dörren. Packningen fick övernatta i bilen, kanske jag ska nämna. Så morgonen idag har bestått av att morgonfodra pållarna och packa ur det mesta ur bilen. Fodret till hästarna och mina vinterdäck är det enda som är kvar där inne nu och snart är det bara däcken. Ska bli skönt att få ordning på allt foder inför hösten och såklart vintern!