fredag 22 april 2011

Stockholm hittills!

Hittills har Stockholm varit super. Först konserten på tisdag kväll, Dropkick Murphys. Grymt bra! Men vi stod nästan längst fram och det var tre förband. Förbanden uppmuntrade moschpit (stavning?) så det blev väldigt tryck av och till. Jag fick ett slag i huvudet och när DKM äntligen började spela (förbanden var också snuskigt bra men vi var ju där för DKM) så började jag må dåligt. Illa mående yrsel osv. Jag gav upp min plats och blev upplyft. Tack vare det öppnades en liten lucka fram till själva staketet och Linis kunde ta den. På sista låtarna fick Lina turen att komma upp på scenen, skoj! Haha, hennes favoritband typ. Jag själv gillar några av deras låtar men har inte alls samma kärlek till dem. För mig är det Johnossi som gäller, now and forever! Men sppelningen var bra! Helt klart.

I onsdags blev det shopping med moster, gött. Jag hittade skor, örhängen och fula mjukisbyxor som jag inhandlade. Dessutom kikade vi runt på lite tatueringsställen vilket födde idén till gårdagens tatuering. Vi åt på Mommas, restaurangen där min kusin Ville jobbar. Och på vägen dit hittade vi ett subway åt Lina som köpte sina efterlängtaade kakor!!! Jag åt i alla fall musslor, vitlöksbröd till mat och cremé brulé (stavning?) till efterrätt. Väldigt gott. Vi var kvar på restaurangen till 10 sedan åkte vi hem och jag och Linis stupade i sängen.

Igår (torsdag) klev jag upp tidigt, duschade och fixade mig lite innan jag tog en promenad till Odenplan för att kolla cashen, såg att den närmsta tatueringsstudion öppnade 12.00 och vandrade hem igen. Hoppade in till Linis och väckte henne sedan taggade vi inför tatueringen. När vi kom till studion så kände jag att vi hade gott om tid på oss, skylten med "Drop in" stod utanför och jag tänkte inte mer än så. Vi började kika runt i lite pärmar med tatueringar i och efter en stund frågade jag en tjej i kassan om det fanns en tid snart under dagen då jag hörde att de pratade om bestämda möten.
 -Nej, tyvärr inte idag. Idag är det rätt fullt. Men du har en bra idé.

Hopp, var bara att knata iväg till en annan. Hehe. Men tatueringen blev av och jag är så nöjd så. I <3 my gecko! Runt halv tre hade dagen blivit när jag var färdig och jag och Linis kunde knata runt en sväng innan vi åkte hem. Fejsbookade lite och åkte vidare till min kusin och kusinbarn. Kul att träffa allihopa igen! Och dessutom bjöds det på god mat och cider, great. Ungarna påskade runt och kom tillbaka med 3.3 kg (yepp, seriuosly de vägde det) godis i en påse. Haha, det gäller ju att påska smart!