torsdag 20 januari 2011

The future

Första juni tar jag studenten och sen under början av sommaren tar jag mitt pick och pack och åker till min tremänning Jenny i Lidköping. Vovve och häst ska såklart också med på sommarens äventyr. Jag har nämligen fått jobb tillsammans med Jenny som städare på ett hotell! Kanske inte världens roligaste arbete; MEN det ger bra referenser och helt okej med pengar. Dessutom jobbar jag troligtvis mest tillsammans med Jenny. Yes, så ser det alltså ut. Jag, Ailo och Dóttla åker och gör södra Sverige osäkert. Jenny och hennes häst Anton kommer underhålla oss kungligt, dessutom bor vi ju på Jennys familjs gård (mammas kusins gård) och de har ett eget ridhus så jag kommer kunna träna både hund och häst otroligt bra där. Förutsatt att jag faktiskt tar mig i kragen och använder det! Hehe!

Jag vet inte riktigt vart det bär av efter sommaren, men jag har funderingar på att jobba i ett år. Såklart kommer jag att söka lite utbildningar till hösten, men det känns skönt att kunna ta ett år från skolan och att kunna tacka nej till utbildningar istället för att ångra sig när sommaren är slut. Jag har tänkt söka till personlig tränare, massör, nutrition, och ev. någon form utav hästutbildning. Men som sagt, mina funderingar nu är riktade mot ett jobbår och sedan mera plugg.

Bara lite mys

Tog ju ner Dóttla till ridplanen för lite "träning" Men det blev bara mys. Jag släppte henne lös så fort vi kom in på ridplanen men hon ville inte gå ifrån mig alls. Jag försökte få henne att springa lite men hon visade ingen som helst vilja att göra det så då fick hon komma in till mig (min personliga svär) och så bara myste vi. Kliade och klappade lite på henne men stod mest och bara njöt av att få vara där med henne. Ailo och Provne rejsade runt och lekte som galningar så de motionerade nog åt oss alllihopa! Haha.

Myshästen var i alla fall inte alls sugen på att gå hem från ridplan utan ville mysa mera, promenera lite. Men det hann jag inte, var ju tvungen att åka till skolan. Så hon fick gott ta och följa med, min lilla vackra. Hon verkligen släpade benen efter sig när vi gick hem. Ovanligt för att vara min dam, men jag misstänker att hon saknat mig. Hon var så mysig idag, ville bara stå med sänkt huvud och gärna ha mulen i min famn.

Jag funderar på om jag och Therese ska ta en ridtur nu ikväll, efter middagen. Min fina tjej längtar ut.


Skönt med en  kolugn häst. Eftersom hon var så lugn och vi bara stod och myste så fick bushundarna busa på. Annars hade jag ju kört ut dem från ridplanen, alternativt satt fast dem. Men jag och Dóttla bara myste ju.

200

Inlägg 200!

Skulle börja klockan 10 idag, försov mig så åker in till svenskan istället. Det känns så ovärt att stressa järnet för att komma in till en lektion där jag kanske hinner vara med i 20 min och vi ändå bara ska sitta och läsa på själva. Så till svenskan it is, 12.45. Gaaaah. Aja.

Jag tänkte därför använda denna nya förmiddagstid till att pyssla med min pålle. Tänkte att Ailo och Provne skulle få följa med ner till ridplan och sitta där medan jag leker och myser lite med min vackra primadonna. Sen får vovvarna sätta sig i hundgården och må gott när jag åker iväg.

Yepp. And so it is, BYE! ;)