torsdag 23 januari 2014

Klingande

- Jubel



Får gåshud så fort jag hör denna och kan inte sitta still när den drar igång. Totalt omöjligt.

Intense

Ett jäkla håll igång denna vecka. Har dock varit rätt duktig och åkt hem hyfsat tidigt. Känns skönt när man börjar 8.30 på morgnarna. Känns som om det har gått flera veckor sen vi började i måndags. Trött i skallen och trött i kroppen och så ska man vara social och knyta kontakter och vara med på diverse olika aktiviteter. It's alot.

I måndags hade vi lite lekar och lärde känna varandra. Vi är ett härligt gäng på ca 60 personer som ska utbilda oss till sjuksköterskor, dock kommer det dyka upp lite nya ansikten den närmsta veckan och några kommer försvinna.

I tisdags var det brännbollsturnering efter skolan och vi SSK:are vann. Vi är bara bäst helt enkelt. Några stannade kvar och festade lite men jag for hemåt. Prioriterar min skönhetssömn, you know. Igår hade vi skattjakt. Gick riktigt bra för oss, tror jag! Vi fick en lista på olika saker och ställen som skulle fotas med så många som möjligt ur klassen tillsammans med klassflaggan och en lista med saker som skulle följa med till skolan visas upp. Tror vi lyckades visa upp och fota det mesta. Självklart ska det fjäskas och trixas för Staben som anordnar tävlingen (och nollningen) och delar ut poäng till klasserna.




Vi ssk:are och Birger som åker skidor!
ca -13 grader

Efter skattjakten tog vi och hade lite förfest och pizzamys innan vi knatade ut på pubrunda där gåtor skulle lösas. Fick ont i magen innan pizzan kom och det höll i sig så jag åkte hem runt halv nio. Min onda mage bråkade hela kvällen och natten så det blev inte alls så mycket sömn. Blev hemma idag.  Magen är fortfarande inte helt i form än så det blir hemmakväll och ingen nollning what so ever idag. Känns lite tråkigt men man måste lyssna på kroppen! Får kramas mycket med J ikväll, och ta nya tag i morgon istället! Hoppas och håller tummarna att magen är helt återställd då.

Idag passade jag på att beställa böckerna för första kursen, dyrt säger jag bara! Usch! Inte billigt att vara student.