onsdag 24 oktober 2012

Life

Hello world. Again. Long time no see.

Det har gått bra nog länge utan ett ljud, från min sida, här på bloggen. Tråkigt nog. Men det är av de enkla anledningarna att:
1.) Vi inte har något bra internet i lägenheten.
2.) Tiden har runnit iväg.
3.) Jag har inte riktigt känt behovet av att skriva.
Ungefär så. 

Men nu, idag, när jag är hemma och är sjuk känner jag att en liten uppdatering kanske skulle sitta på sin plats. Eller vad säger ni?

Jag är glad, kär och har en fin lägenhet. Check. 

Något som inte har gått så bra är hästbiten. Dottla har varit svullen i ett ben en lång period nu. Första veckan var hon rejält svullen men knappt halt, men svullnaden har gått ner och det blir nog snart en igångsättning i sakta mak på henne inom kort. Cilla (Linneas häst, som står här på lite uppfostring) har blivit vaccinerad, haft hosta, haft feber och så blev jag sjuk nu(!?) Så det har inte blivit så mycket arbete med henne som jag hade tänkt mig denna månad, men i morgon så kör vi igång igen. Nya tag. (Jag har en regel att jag inte får rida om jag är hemma och är sjuk, mycket bra regel!) Och så har vi Sonja. Min nya pålle. Hon gick och fick en stor knöl/böld på halsen första dagen denna månad. Tre gånger har vet varit ut, trevligt. De är riktigt fundersamma över hennes böld då den betett sig lite underligt.  Men nu äntligen verkar hon vara på bättringsvägen. Bölden har inte varat eller runnit något senaste dagarna och den är betydligt mindre och öppningen påvisar stark läkning, så nu håller vi tummarna för att hon blir frisk. Dock lär hon nog alltid ha en knöl på halsen från och med nu. Men det skönhetsfelet kan vi leva med. 

När vet ändå var ute och kikade på Sonja så fick hon kika på Dottlas ben också. Hon trodde inte att Dottla fått en riktig senskada men att det kunde vara en föraning, typ. Så det kändes lite tråkigt. Men men, som nämnt, hon är bättre nu och förhoppningsvis är kan vi börja skritta igång igen snart.