tisdag 7 augusti 2012

hot n cold

Äter mat nu, gårdagens middag uppvärmd i micron. Nice. Har läst ut min bok och är lite ledsen i ögat över det. Den var bra. Den beskriver typ mig om 9 år. (Bara 9? tiden går så fort!!!!!!!!!! Hjälp. Jag känner mig gammal, igen...) Förvirrad och helt djävla underbar. Haha. Mår piss, fortfarande ingen förbättring. Ska försöka sova en stund innan jag pallrar mig iväg på jobb. Blev ledig i morgon då mina pass tydligen blivit dubbelbokad hela denna vecka på Citygross. Lite tråkigt att det var av den anledningen men skönt att vara ledig då jag mår pissigt värre. Får nog sjukanmäla och vara sjuk på torsdag också som det känns nu. Tråkigt nog. Om jag inte mirakulöst nog känner mig mycket bättre i morgon. Blöööööh. Hade tänkt byta bort nattens pass. Men så ringde dom från Harrys och bad mig komma in en timme tidigare. Jag vet inte men jag har så svårt att säga nej när folk ringer och frågar saker, när jag inte är beredd. Men men, bara att bita ihop som sagt. Undra hur många gånger jag skrivit det de senaste dagarna...? Aja, LEDIG i morgon och det ska bli skönt att faktiskt slippa planera uppstigning/påklädning/hundpromenader/när-man-måste-åka-och-hur-man-ska-hinna-göra-allt-annat.... Bara att få ligga och vara sjuk! Thank God!

Bakade scones och drack te istället för att åka till Lidis. Får köpa kan jang och treo på väg in till jobbet istället. ICA har ju öppet till nio eller tio iaf.. :) Och ikväll börjar jag ju ca 20.50 stället för 22.00..... Yaaaay. Får köpa lite godis på hemmakväll också, bara så att jag överlever kvällen......


Saknar min fina Jenny. Djävla Köpenhamn... 
(Fast jag är ju glad för din skull också, såklart!!!! Keep up the good work!!!)





Ett djävla kolli

Huvudet känns tungt, fyllt med trögflytande sirap eller något liknande. Det gör ont när jag rör det lite för häftigt, så som en nick. Hostan vägrar ge sig och kroppen är så slow. Vill bara bli frisk nu. Usch! Känner mig som ett djävla kolli. Som om skallen blivit lobotomerad. Funderar starkt på att brumma in till staden, köpa Kan Jang, treo och massa må bättre godis. Och sen spendera resten av dagen i sängen med Femtio sätt att hitta den rätte.. Den boken är så sjukt bra!

Igår gick det bra att jobba, bytte pass med Viktor och fick sitta i en skön fåtölj, läsa min underbara bok och kolla så att endast hotellgäster sprang upp i trappan. Fick även leka sjuksyster på slutet och lägga om ett förband på en arbetskompis som skar sig illa i tummen. Fanns inte rätt sorts grejjer riktigt så jag fick improvisera och leka lite med saxen innan vi fick till ett hyfsat tryckförband. Det såg ut som om hon brutit tummen eller något, men det verkade fungera i alla fall. Tydligen hade hon fått åka in och sy fyra stygn nu på morgonen, så det var ju inte ett litet jack i tummen precis.