tisdag 7 oktober 2014

Finfint

Haft en superbra förmiddag; ridit båda hästarna och båda jobbade på riktigt bra. Jag fick kämpa rätt mycket med Dottla på den lilla turen vi var ute.. Att lyssna på mig, vara full av energi och glad över att komma ut gick liksom inte riktigt ihop och hon ville mest bara låta benen pinna på medan jag ville att vi skulle ta det lugnt. Men lilla damen var så nöjd över att vara ute så inte kunde jag vara irriterad på det heller! Helgi lyssnade bra och gick fram överallt utan konstigheter, kändes pigg och glad och bjöd till och med på några avslappnade och nöjda frustningar. Kändes riktigt lugn hela turen utan att bli seg. 

Annars har jag pluggat lite, städat lägenheten och umgåtts lite med Elin och hennes familj. En mycket härlig och bra dag alltså! :) 

Over and out! 

Final!

Alla ekipage i Gneistis höstserietävling gick vidare till final, jag och Helgi gick vidare till a-final på både t8 och v5 så vi rider runt 13-tiden lördagen den 18 oktober uppe på Wången om någon vill komma och kika :)

Gå in på Gneisti.nu, klicka vidare till höstaerietävlingen och dess inbjudan/ryttarbrev, där kan du läsa mer om dagen! Har du inte varit med i tävlingen själv men känner suget så finns fortfarande chansen att rida kval på morgonen! :)