torsdag 17 mars 2011

Good morning sunshines

Vaknade som vanligt vid sex, halv sju-tiden. Jag behöver inte åka hemifrån förrän 09.00 då vi börjar vid 10. Great. Jag har i alla fall varit duktig och skrivit min bokredovisning som jag ska hålla idag. Visserligen har jag faktiskt läst ut boken, gjorde de två dagar efter vi fick uppgiften, men jag har bara inte orkat skriva ihop något som kan kallas för bokredovisning förrän nu. Skönt att jag har något på papper så att jag inte babblar helt ur tomma intet i alla fall!

Jag sitter vid det tomma frukostbordet, har sörplat ur min egengjorda frukostsmoothie och funderar på vad jag mer ska äta innan skolan kallar. Ägg? Macka? Havregrynsgröt? W'll see. Hehe.

Mamma lämnade min hund lös i köket i natt.  Hon hade (mamma alltså) lite dåligt samvete över att ha lämnat Ailo lös men till vår glädje hade hon inte tuggat på något! Happy face! Dock hade hon både kissat och bajsat inne. Not so happy. Hon har hållit sig i några veckor nu och inte gjort något alls inne, så jag har tänkt att nu jäklar är hon rumsren (dock hela tiden haft koll på henne, och hållit henne i buren när hon inte sovit i sängen). Men bara för att mamma lämnade henne lös i köket så fick hon ju chansen att göra det inne. I vanliga fall sitter hon i buren när hon får sova i köket, vilket fungerar superbra då hon är avslappnad och tyst när hon är där. Så jag blev lite less på att mamma inte hade stängt in henne i buren. Visst, man kan aldrig veta att hunden ska bajsa inne eller inte och jag vill kunna ha henne lös i huset under nätterna och veta att hon inte gör något men än så länge har hon inte varit hundra rumsren förrän de senaste veckorna. Så ja, det är bättre om hon sitter i buren eller sover i min säng där jag kan hålla koll på henne, fram tills hon är 100% rumsren och vi kan sova gott och vakna utan dåliga samveten. Man så länge jag oroar mig för att hon ska göra något så är det lika bra att vara på den säkra sidan. Man får ju lyssna på magkänslan, right?

Aja, inget att göra åt det. Ingen idé att vara irriterad över det, dessutom har jag ju fått ur mig detta här på bloggen nu så från och med NU är jag glad igen! ;D







PUSSEN på er :*