söndag 20 mars 2011

Kärlek

Ibland känns livet väldigt gött!







Min dag:
Jag vaknade vid 07.08 och trodde att jag sovit jättelänge och att hundarna säkert kissat eller bajsat inne. Så var naturligtvis inte fallet även om det kändes så. Klev upp, morgonpromenerade vovvarna och gick upp till matsalen där jag fann den stora frukosten uppdukad. Vaniljyoghurt med müsli, ägg och kaviar, två mackor med ost, skinka och gurka på och såklart juice till det. Mums. Jag blev ganska mätt och väldigt nöjd då allt slank ner! Ibland är det rätt skönt att ha en pappa som driver ett Bed and Breakfast! Haha. Efter frukosten fick jag hjälpa till och städa lite. Tog tre rum och en övervåning, skönt att kunna hjälpa till. Duschade en sväng  någonstans mellan rummen och tog ännu en god macka med ost och skinka på. Hungrig tjej?

Skulle egentligen hjälpt till med något mer rum men vi upptäckte att min hund börjat tugga på inredning och alltså behövde rastas (komma ut och tänka på annat) en sväng. Ringde Carro och hon och Nijak följde så gärna med. Moa och Ailo skötte sig superbra och skällde nästan ingenting! Stolt matte. Dock är Moa lite låg i och med att Fanta inte är med, hennes mentala stöd. Men det fungerar i alla fall bra och det är jättebra träning för Moa att tvingas vara utan Fanta. Jag tror det är bra för Fanta också. Sedan gick jag in och så chillade jag en liten stund innan jag och pappa tog ännu en promenad med hundarna då pappa skulle sätta upp lite affischer. Vädret har varit underbart i dag så jag tror faktiskt hundarna har uppskattat promenaderna väldigt mycket. När vi kom tillbaka till Åre bb så ringde Carro och jag fick rycka ut som jobbskjuts då hon glömt att det var söndag.

Och som ni ser på bilderna har det bara varit njutning från det att jag kom tillbaka tills för några minuter sedan då molnen rullade in och gjorde uteserveringen till en väldigt kall plats. Vovvarna har fått smaka på lyxmaten och jag och papi ska väl kika på en film och bara mysa nu. HÄRLIG DAG!

Mina fina hundflickor














Bra musik, god mat och hundar som får vara med! Kan det bli bättre!?

Plans

Det blev ingen filmtajm igår då jag och pappa var för trötta när han äntligen var klar i köket. Det blev till att stupa ner i sängen istället. Hehe. 

Dagen idag då? Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir i alla fall en långpromenad och lite träning med hundarna. Sedan funderar jag på om jag ska slappa till Cornelisfilmen eller masa mig ut i backen. Dock känns det inte alltför lockande att åka själv. Höhö...

Lina som fotat och redigerat denna snygga bild på mig.
I know, snygaste stilen ever på ett par skidor!