fredag 18 november 2011

FRAMME!!!!!!

Framme i Charlottenberg efter världens läskigaste bilkörning. Gosh. Det var mörkt, underkyltregn, sommardäck på bilen och jättedåliga lampor på bilen. Jag såg alltså knappt någonting, speciellt inte vid möten då mina lysen på bilen inte lyste upp tillräckligt och den mötande bilens lammpor bländade. Usch säger jag bara! Snuskigt skönt att vara framme välbehållen. Ett stort plus att både jag och bilen överlevde utan minsta lilla skada eller problem. Något som också är grymt skönt är att jag lämnade in mina två nya vinterdäck och fälgarna på gummicentralen idag, så på måndag eller tisdag blir det vinterpjucks på bilen! Hade velat ha dem redan idag men jag har ju varit lite seg med beställningen av de nya. Blev dock väldigt glad när dackonline.se levererade mina däck bara två dagar efter min beställning! Så himla gött!

I alla fall så är jag nu installerad på  kursgården, ett grymt fint och nybyggt hus med 11 bäddar. Hoppas jag kan fota lite i morgon så ni får se hur fint jag och de andra kursdeltagarna faktiskt får bo! Dessutom har vi bastu och vedeldad kamin här, läckert! I natt bor jag ensam i huset, jag antar att jag var den enda som hade flera timmars körning, men det gör mig absolut ingenting. Jag fick ju välja rum och säng först! ;) Hehe..

Saknar vovveliten och undrar hur hon har det, men samtidigt är det lite skönt att ha sängen för mig själv och slippa att vakna pga att hon ligger på täcket och har puttat ut mina fossingar utanför! Det är ju  trots allt bara två dygn...




 


Nej nu får jag ta och sova så att jag är pigg och glad inför morgondagens äventyr! :D

God natt!

Taggad

Senare i eftermiddag bär det av till Charlottenberg (ca 30 mil härifrån) där jag ska kursa för Kent Wiberg (wibergs-nh.se). Ser verkligen fram emot detta! Att dessutom de två bloggerskorna som driver bloggen http://barfotahovar.wordpress.com/ ska dit gör ju sitt också! Nej usch vad taggad jag är på att lära mig använda verktygen och få mer kunskap om min hästs hovar! 

Nej nu måste jag fortsätta packa och fixa inför kvällens bilresa! Räkna med bilder från kursen, om än lite dålig uppdatering!

Pussen

Ps. Lotta tar hand om Dôttla medan jag är borta och Jenny flyttar in i min lilla lägenhet för att passa Ailo i helgen, Grymt stort tack till dem!