lördag 30 juli 2011

Njutning

Tända ljus, två nöjda hundar som tuggar på torkade grisöron efter en lååååååång och härlig promenad, och såklart nöjet att snart få sjunka ner i soffan och bara slappna av till något avsnitt av Grey's anatomy för min del. Mysigt värre! Dessutom var jag duktig och diskade nyss och hästarna fick sin mat och sina flughuvor på innan jag tog ut vovvarna. Så nu får jag tillåta mig att slappna av och njuta. Jenny är på klassfest med de hon gick i högstadiet med. Så kvällen spenderas som chaufför i soffan eller eventuellt sängen, beroende på hur trött jag blir,  tills hon ringer och vill använda mig... och bilen...

Och just det! Kakan blev väldigt god. Ni borde prova göra paj på rödvinbär! ;)

what a day ;)

Uppe med tuppen (eller väckarklockan) klockan sju. Tog ut vovvarna på morgonprommis, gav dem mat och somnade sedan om igen. Sov till tio och tog ut vovvarna än en gång. Frukost, sola, åka till sjön och bada med vovvar och nu baka. Livet är gott just nu!

äppelkaka

Bakar en äppelkaka sådär klockan 00.24. Hehe. Gott! Har jobbat på Stadt idag. Jag och Jenny teamade och jobbade på extremt bra. Gick sjukt snabbt att städa alla de 38 rummen som skulle städas! :D Annars är jag hundvakt och umgås med nsytrömsläkt samt botar min förkylning. Fullt upp med andra ord. Grett, som det ska vara ;)