fredag 29 april 2011

Gaaaaaaaash

Livet rullar på trots att det ibland känns som om det är ganska tungt. Det går fort, det går långsamt, det händer mycket. Jag har varit i Stockholm och i Åre, det har fattats beslut och det är lite virrigt.

Wojje har ju haft det väldigt tufft i vinter och det märks nu. Han saknar muskler och börjar magra och det känns lite jobbigt men jag har nu varit och köpt extrafoder för hans räkning. Pratade med de på foderbuan och de rekommenderade en säck fölmix och så tog jag en säck lusern också. Vågar inte ge så mycket av fölmixen då den är lite väl kraftig men hoppas på lite resultat av att blanda både lusern och fölmix. Dóttla går dock som vanligt och mumsar på allt grönt som börjar komma, hon lämnar till och med höet när hon ätit en stund.

Jag sitter just nu och väntar på att en hästleverans ska dyka upp. En tjej vid namn Sara hade lite stallbrist så jag pratade med henne och sa att det är okej att hon låter sina hästar stå här en månad så en av hennes hästar kommer alltså om en liten stund. Den andra kommer i morgon då de står i olika stall.

De får gå i vinterhagen då mina två små går i sommarhagen. Det är två stora hästar, ett fullblod och ett varmblod och båda är valacker. Jag vet inte så mycket om dem nu men ni får väl veta lite mer när jag vet mer.