onsdag 13 oktober 2010

Wojjeplutten

Idag kom Wojjes nya boots på posten. Storleksmässigt är de jättbra, perfekt typ, men eftersom Wojjes hovar är platta så glappar de lite i fram.

En mycket fin illustration gjord i paint, det svarta är easybooten och det röda är Wojjes hov. Fast det är inte ett lika stort glapp i verkligheten som på min fina ritning, men ni förstår vad jag vill få fram. Glömde såklart mobilen inne när jag och mamma tog en liten promenad med Wojje, och provade dojjorna. 

Idag var det två stora sår där muggen varit, röda och lite variga med lite svarta skorpor i. Inte kul. Det var bara att gå in och koka vatten med salt. Tvättade rent såren och allt det röda, gula och svarta försvann. Sedan fick lillprinsen stå på gången en stund för att det skulle få lufttorka lite och sist sprayade jag på lite Aloe Vera spray, som jag fick låna av Angie. 

Tidsmässigt skedde det i omvänd ordning. Koksaltsrengöringen skedde några timmar innan promenaden, och innan vi gick ut och gick kollade jag hans ben och allt såg bra ut. Efter promenaden tog jag in Wojje. bandagerade om honom lite och lät honom gå ut igen. Nu ikväll var jag ut och tog bort bandageringen och konstaterade att "såren" såg jättebra ut. HÄRLIGT! Körde även lite amatörhealing innan han fick gå ut till de andra pållarna än en gång. Imorgon blir det till att kliva upp, koka koksaltslösning och tvätta Wojjes ben innan skolan.

Förutom allt detta hann pojken även ha på sig magnetdojjorna en timme också.

Mahna Mahna

Idag var Angie här och verkade Tru och Sia. Under tiden stod min uttråkade pålle och joxade med ett grimskaft.


Så här ställer hon sig ofta när hon inte får någon uppmärksamhet i stallet. Pillar på grimskaftet, drar in det i boxen, kör in huvudet osv.

Kommentarer

Tydligen kan man inte kommentera mina nyaste inlägg, typiskt min tur. Vill ni kommentera får ni såklart jättegärna göra det och jag blir glad över varenda liten skrivelse! :D  Men haken är den att ni måste skrolla ner och kommentera på 4 eller 5 inlägget, för där finns kommentardelen. Sriv gärna till vilket inlägg du kommenterar då jag kan vara en väldigt förvirrad människa....

Men jag tar bort spamkommentarer såsom "hej, titta in på min totalt ointressanta blogg, det enda jag bryr mig om är läsarantalet" och dumma/elaka kommentarer.


UPPDATERING!
Men nu kan man äntligen kommentera även nya inlägg! :D