fredag 25 februari 2011

JOBB

Jobbade mellan 15.00 och 19.30. Inte så långt pass men fan vad jobbigt det var. Det var bara jobbigt, segt och jag var allmänt trög, borta liksom. Hoppas det blir bättre imorgon! Hoppas jag är bättre imorgon. Aja, nu ska jag gosa ner mig i sängen och sova med världens mysigaste och bästa valp!



God natt på er!

osmidigt

Tog ut Ailo, D och W på en promenad. Wojje och Ailo fick springa lösa. Dóttla var inte så nöjd med det, drog iväg och så var både D och W på språng. Yes. Hittade Dóttlas grejer efter vägen och så fick jag och valpis spåra hästar, dvs följa hovspåren i snön. De sprang hem, och mina snälla grannar tog in dem i stallet så där stod de lugna och knaprade på hö. Självmotionerade och nöjda hästar. Yepp. 

Nu har jag i alla fall duschat både mig själv och Ailo, vilket gick super. Igår sprang Fanta bort och var borta i 3½ timme, när hon kom tillbaka var hon skitig till tusen så det blev en dusch för henne, sedan passade jag på att klippa alla tre hundarnas klor och så testade jag att ta in Ailo  duschen och spola lite vatten på henne vilket gick superbra. Hon visade ingen rädsla eller något utan var alldeles kolugn så därför vågade jag duscha hela henne idag. Blir väl Moas tur någon dag också. Hehe, hundsalongen på Börön? 

Aja, nu ligger vi rena och fina i sängen! 






What to do?

Jag har inte en aning om vad jag vill göra just nu. Vad ska jag göra av dagen innan jag börjar jobba? Jag känner mig bara likgiltig. Jag tror jag ska försöka mig på att umgås med Dóttla och Wojje en stund. Om min likgiltighet bara kan försvinna och viljan komma fram. Det känns bara så trögt. Som om allt bara är så onödigt. Chaos.

Aja, ska masa mig ut i stallet nu och se om jag kan göra något. Här inne finns det massor att göra. Att städa. Men jag orkar inte göra det just nu.

Hoppas er fredag är lite bättre...! :)