torsdag 7 juli 2011

btw

Jag ringde pizzerian igår och de skulle prata med arbetsförmedlingen nu på tisdag som kommer, så då får jag veta om jag får jobbet eller inte. Håll tummarna!

Ellosan

hej på er. Blogginläggen kommer mer och mer sällan känns det som, men jag kommer att fortsätta blogga så ni behöver inte oroa er bara för att jag är lite dålig på uppdateringen här. Har suttit och skrivit ihop lite saker inför lägret som Jenny ska få korrekturläsa innan det är helt färdigt. bara sisådär 5 sidor. Hehe. Annars har jag kikat på en film; The prefect man. Det var en helt okej ligga och slappa i soffan film. Kärlek och ddumma tonåringar med ett lyckligt slut. Mer amerikanskt kan det inte bli, med Hilary Duff som huvudskådis.

Och liten går fick jobbas löst i ridhuset. Lite spänd när regnet smattrade mot taket men annars gick hon rätt bra. Stegring sitter nu helt okej på kommando. Men vänstergaloppen krånglar som satan. Hon kan ta något språng men byter sedan gångart, medan högern fungerar riktigt bra och hon kan fixa riktigt fina fattningar där, kan lätta lite i fram till och med. Dock orkar hon inte hålla den "fina" galoppen utan blir väldigt markbunden. Men det är en början. Ska försöka leka med lite bommar och annat roligt nu. Verkligen ta tag i vårt arbete löst. Som avslut satt jag upp och red. Utan både sadel och träns, med endast spöt som hjälp. Red volter, serpentiner och volt tillbaka. Alt utom halterna fungerar hyfsat, behöver bara peta lite på henne ibland med spöet för att hjälpa henne. Medan halterna kräver rätt mycket hjälp med spöet men det kanske blir lite bättre med en halsring...?

Efter Dóttla körde vi (jag och Jenny) lite voltigeträning på Bobby. Jenny höll honom, han fick stå still och jag fick kravla runt och göra olika övningar (läs konstiga saker) på honom. När han kändes lugn och stabil provade jag lite allt möjligt medan han leddes runt av Jenny. Sätta sig bak och fram, göra klackspark, stå på knä, sitta på halsen osv. Gick superbra. Red honom lite efteråt också, gick sådär.

Och så har jag och Jenny hunnit promenixa med Ailo också. Myspys. Imorgon blir det ridlektion för Lisa på ridskolan och Jenny har lovat att försöka filma. Får se hur det går, om det blir någon film....