måndag 28 februari 2011

Död mans kista

Såå känns det just nu. Idrott i morse; beeptest och styrketest. Skönt. Gick dock inte så bra på beepen men bättre än sist. Och nu har jag och Ailo hämtat både hö och halm så kroppen lär ju värka som bara den imorgon. Hehe. Men jag känner mig ju duktig så det är det värt plus att hästarna blir nöjda och glada! Har dessutom kört med släpvagn idag, och backat in den på parkeringen, mitt emellan en bil och en husvagn, i MÖRKRET. Känner mig grym. Jag har faktiskt inte kört med släp i princip alls och ännu mindre backat med det, så creds till mig!

Nu ska jag gå och trilla ner i min varma, sköna säng med min vackra hund och dö. Kanske drömma lite om läckerbiten Jack Sparrow. What a man!

This is my macdreamy. Undra om jag ska kika igenom filmerna i helgen? Blev lite smått sugen på det. Och något jag ska göra i helgen är att RIDA och JOBBA med Dóttla. Kärlek.

God natt!

Slö

Känner mig  trött och slö. Hungrig trots en jättelunch. Skolans mat suger! Trots mycket sallad och en fet portion så är jag hungrig nu, ynka 3 timmar efter lunch. Aja, ska se om jag kan hämta lite halm idag, förhoppningsvis, dock blir det inte så mycket hästpyssel i så fall. Det känns som om jag inte gjort något alls med Dóttla den senaste tiden, vilket är otroligt tråkigt då jag mår så mycket bättre när jag umgås med henne. Fina häst.

Men som tur är så slutar jag snart och kan åka hem och fika, ta min underbara hund på en prommis och sedan åka till Marieby och foderbuan i Solberg. Yepp. Thats my plan. Ailo ska såklart få följa med då jag vill "träna" så mycket som möjligt med henne, att hon får följa med på det som går men att hon ska sköta sig då, och att vara hemma i hundgården när jag är på skolan/jobbet.

Det är otroligt fint väder och jag önskar att jag kunde sticka ut och rida just i detta nu men life has other plans for me.


Puss på er!

God morgon allihopa

Sitter här hemma och ska skriva lite saker som jag har kvar att göra innan jag åker på min första lektion som börjar klockan tio. Yes.