fredag 17 februari 2012

Solsken

Det har varit en underbar dag idag. Både jag och djuren har njutit i solen.

Min lilla flock, ute tillsammans! <3

Men lite slit har det blivit också. När jag skulle ute och rida så sprang först Ailo in i fel hage och blev jagad av stoflocken (de tyckte Ailo var grymt intressant och ville hälsa, det ville inte Ailo). När jag väl fått tag på henne och vi tagit oss till sista grinden så upptäcker jag att ett handtag är trasigt så jag fick stå en sjujäkla lång stund med det innan jag äntligen fick loss det, då bestämmer sig Dôttla för att dra tillbaka till gården och jag fick jaga efter henne. Jag var rejält svettig när jag äntligen kom upp i sadeln och vi kom iväg.... Men en härlig tur blev det! Solsken, vovve på språng och klättring på en skogsö mitt i åkerlandet.





Självklart kunde inte min pigga pålle hålla sig i skinnet utan tog en liten busgalopp på vägen hem. Och sista biten i hagen lät jag henne rejsa lite, innan vi avslutade med ca 20 minuters skrittarbete. Superroligt!

Anledningen till att det ser ut som det gör i första filmen är för att det är på baksidan. Det är förvaring av grejer och lite sådär. Jag ville stå ute och pyssla om D så då valde jag att sätta henne i Wibbes hölåda på baksidan. Wibbe är gårdens gamla gubbe och har lite problem med sjukdomar så därför går han på baksidan, men han får välja själv om han vill gå med Dottlas flock eller stå där bak. Han är som en gårdshund... Och ni ser hagarna och lösdriften där hästarna går egentligen, i filmen. 

oskyldiga?

Någon mer som...

... tvättat sina UGGs i tvättmaskinen?


De luktade häst så då var det bara att slänga in dem. Mina billiga fejk UGGs klarade sig faktiskt finfint! ;)

morgonmys