söndag 1 juni 2014

Sometimes

- Karma is a bitch.






I love KARMA!

Over and out.

Kontrakt

- är juridiskt bindande. Läs noga igenom vad du ska skriva på, vad är det som gäller och när? Speciellt inom hästbranschen vill jag påminna om detta. Det är inte bara ett papper du ska stoppa undan och glömma bort tills det tillslut slängs eller försvinner. Det gäller varje minut du anses vara ansvarig, vilket gäller från det att kontraktet skrivs på och fram till kontraktet går ut eller hävs. Har du tagit på dig ansvaret för försäkring, veterinär och hästens skötsel till det att hästen är lastad och påväg av gården eller fullt betald, då är det de som gäller. Även om köpet/kontraktet sägs upp så är det det som står skrivet som gäller, om det står hur vissa saker ska hanteras. Det är det fina med att ha det nedskrivet och underskrivet...!

Så sälj för guds skull inte av hästens medföljande saker och byt ut förrän du har betalt hela hästen i fall du hamnar i en situation där du måste häva köpet och lämna tillbaka hästen och sakerna. Hästen är inte din förrän varenda krona är betald.

Och läs igenom vad som gäller, ordentligt, inför ett akut veterinärbesök eller liknande! Jag vet vad jag har kontrakt på, vet du?

I love it. Lyckan att se dig i hagen!

*HAPPY HAPPY DANCE*