tisdag 13 mars 2012

bråkmajja!

Efter den långa och mycket härliga promenaden tog jag ut finaste D på ett pass i en av gräshagarna. Gick apdåligt från början då Dôttla började med att tagga järnet för att sedan stressa upp sig och blockera sig själv. Då sket hon i mig, högg tag i bettet och gick på. Så vi hade några duster och jag blev både svettig och en aning arg, men skam den som ger sig. På slutet travade liten grå på i en lugn trav och på volt i båda varven och hon väntade faktiskt in mina signaler. Några gånger tog hon bettet, tryckte ut bogen och traskade iväg med mig men jag fick kontakt snabbare och snabbare så när vi travat på och hon lyssnade bra (för att vara en sådan här dag) så avslutade vi och hon fick beta lite som belöning innan hon fick komma in i boxen. Men hon är mysig min fina tjej.



Beautiful!

Jag och Ailo åkte ut till svannäs (stranden på bilderna), och promenerade därifrån och ut på Hindens rev. Mycket vackert landsakp men en lite väl långpromenad, 3½ h timma var vi ute. Dock något stopp för fika eller fotogarfering lite här och var...


























Mysigt värre!

Och på hemvägen fick Ailo "dra" lite igen, vilket hon gjorde galant! Fina tjejen höll linan sträckt större delen av vägen och drog till och med rätt bra av och till. Stolt matte!