söndag 26 december 2010

HAHA

Bjuder på dessa underbara bilder på Elins tokiga kisse Leia!




Hon brukar tydligen ligga i handfatet ganska ofta......

Hej i stugan!

Här har det varit förfärligt dålig uppdatering! Fy på mig! Men jag har, till mitt försvar, inte gjort något hästaktigt de senaste dagarna så egentligen har jag inte haft något roligt eller intressant att skriva om. Inte för att jag har så mycket intressant att skriva annars heller, men men.. Hehe -.-'

Aja, jag var hem en stund igår och pysslade om pållarna. De fick komma in en sväng och mumsa i sig lite kraft medan jag fyllde på halm, mockade uteboxen lite och bytte vatten. Härligt sa de! Men jag hade lite andra planer för kvällen så min kompis Elin kom och hämtade mig och så hade vi filmkväll hemma hos henne med Maria. Och även idag har Elin upptagit min tid då vi fortsatt titta på film och slappat. Känner mig verkligen nyttig då jag i princip bara ätit dåligt och tryckt i mig massa godis plus nästan bara slappat. Hmm.

Åter till idag! Har nyss varit och släppt in hästarna. De tyckte det var riktigt skönt att få komma in i det här snöovädret. Det har kommit några decimeter under natten och under dagen. Yes. Läste på teamsl.blogg.se att man kan lägga äpplen i hästarnas vattenhinkar för att förhindra att vattnet fryser så snabbt. Tänkte att jag kunde testa detta och tog ut lite äpplen till stallet, skar upp dem i flera bitar och slängde i dem i hästarnas vattenhinkar. När hästarna kom in och upptäckte "överraskningen" så tog äppelbitarna slut väldigt snabbt. Jag tror de uppskattade mitt vattenförsök även om det misslyckades big time! Tanken är ju att de inte ska få upp äpplet så snabbt utan att de ska gegga runt med det i hinken så att vattnet inte fryser på en stund. Äpplet ska dessutom fungera som så att eftersom det flyter och hela tiden rör sig lite grann håller borta isen ett litet tag. Jag tror att det fungerar om jag lägger i ett helt äpple nästa gång, eller i alla fall fungerar bättre, då det blev för lätt att plocka upp bitarna jag gjort nu.


Kände lite på Wojjes rygg för säkerhetsskull och han visade lite obehag när jag tryckte på ryggen. Han fick då på sig en ihopvikt filt över ryggen och sedan ylletäcket utan på det.

I know, ni älskar mina mobilbilder! Not...


I know, ni älskar mina mobilbilder! Not...

Han står alltså med pyjamas på nu. Hehe. Och magnetskydden, OFC! Jag vill ju att hans muskler ska vara bra imorgon när jag börjar skrittarbeta honom. YES, imorgon blir det ridning/arbete för alla tre hästarna! Som jag längtat! Jag känner mig som ett litet barn på födelsedagen! Gnuggar händerna, som ondskefulla personer gör tecknade filmer! Mohahahahahahahahahahahaha!