onsdag 23 mars 2011

Go kväll

Kom nyss in från stallet. Snabbmockade Dóttlas box innan jag släppte in mina två små troll. Wojje fick äran att stå i stora boxen (två boxar utan mellanvägg) så att jag slapp mocka hans box också. Hästarna travade in i stallet när de väl förstod att jag stod och skrek i vinden, de ville in. Hann inte se om Wojje haltade men verkade inte så farligt i alla fall i och med att han självmant travade in. Båda två fick på sig stalltäcken och Wojje fick på sig magnetdojjorna. De var ganska frusna och stela i och med att det blåser storm här och det har kommit nysnö men jag hoppas att de får upp värmen i musklerna med hjälp av pyjamasarna de fick på sig. Dumma äckelpäckelväder!

Och min mage gör fortfarande ont men det är överkomligt, tror det är ganska lugnt. Hoppas på det i alla fall! Det är väl det jag har att komma med nu i uppdateringsväg. Ska försöka sova om en stund, men först ska jag göra i ordning en väldigt god smoothie och trycka i mig!

Tack för ert stöd och era värmande ord!

Plus ett jäkla skitväder


Det har snöat idag och nu blåser det jättemycket nu igen så jag måste ut och mocka och släppa in mina stackars små hästar. Har ju inte kunnat fixa något alls under mina plågsamma timmar idag men nu när det är lite bättre måste jag ut och ta hand om dem! Jag får så dåligt samvete men samtidigt måste jag ju tänka på mig själv först, när jag är sjuk. 

Ont i magen, wtf!?

Halv två idag, magont. Helvetes djävla mage. Svidande smärta i hela magen. Åkte hem från skolan och tog ett bad, värmde riskuddar och la mig i sängen och väntade på att smärtorna skulle ge sig. 5 timmar senare, fortfarande samma smärta. Eller värre egentligen. Det gick bra när jag låg ner, egentligen gjorde det inte  mindre ont, det var bara skönare, men när jag reste mig upp ur sängen och gick ner. Aj. Smärta, ont, aj. Ringde tillslut sjukvårdsupplysning. 5½ timmes magsmärtor. La mig på golvet, var i telefonkö. Ringer pappa, tar tempen. 38.2. Lägger mig på golvet igen. Någon sticker kniven i mig. Långt ner, jag dör. Fast så var det ju inte, det bara gjorde så djävla ont. Men smärtan släppte. Allt släppte. Jag tryckte bort telefonkön till sjukvårdsupplysning. Pratade med pappa. Underbart när smärtan släppte. Morfar kom. Jag ringde sjukvårdsupplysningen igen, morfar och pappa tyckte det. Jag insåg att jag fortfarande hade ont, att det släppt så skönt men att det fortfarande satt kvar lite grann. Sjukvårdsupplysningen svarar, långt samtal. Går febern upp igen eller om det börjar göra mer ont så ska jag åka in till akuten, men jag kan avvakta nu. Just nu är min kroppstemperatur nere på 37.7 och jag har fortfarande lite ont i magen. Jag hatar min kropp. Jäkla skitkropp. Kan jag få vara frisk någon gång?

För jag har


köpt min balklänning nu :D Mammas studentpresent till mig. Kärlek!

Gött!

God morgon på er allihopa! Igår kväll innan jag gick och la mig så stod jag vid kylskåpet och sträckte på mig, då knakade till ordentligt i min rygg och det kändes genast bättre. Ailo satte jag i hundburen i köket och så gick jag upp och la mig. Fy fan vad skönt det var att sova helt okej bra i natt! Jag har fortfarande lite av spänningen kvar och jag har träningsvärk i vissa axelmuskler, men det är alltså bättre! HURRA! Jag har dock fortfarande spänningar kvar och en liten men ack så närvarande huvudvärk. Men det är riktigt skönt att känna sig bättre i alla fall!

Dock var det nog inte så enkelt som att det bara var att sträcka på sig, för det gjorde jag hela dagen för att försöka få bort spänningarna. Mamma hjälpte mig på kvällen; hon provade dra i mina ben när jag låg på golvet, gav mig instruktioner på bra stretchningsövningar och försökte massera lite men ingenting hjälpte. Antagligen hade jag bara tur som fick upp spänningen lite igårkväll, men ack så skönt det var att höra de där tre rejäla knäckningarna och känna känslan i ryggen och nacken efteråt!

Det kanske är ointressant att veta? Hehe.. Men då kan jag berätta för er att Wojje verkar okej, jag var ut i morse och kikade till honom samt ssläppte ut de båda fyrbeningarna. Han visade fortfarande ingen synlig hälta i skritten, ingen ovanligt varm hov, inga svullnader och inga sår. Och han stod absolut inte och avvägde något ben när jag kom ut i morse, så det är nog bara en liten vrickning/sträckning. SKÖNT! Jag tänkte ta ut och kika mer på honom i eftermiddag och se hur det ser ut i traven men jag tror inte att det är så farligt och att det som sagt går över på några dagar/ någon vecka.

Annars håller jag på att baka en sockerkaka med björnbär, tranbär och valnötter i. Mumsigt värre. I och
med att mina senaste bak har gått i stöpet pga mitt gluten och mjölkfria mjöl så kör jag nu på en sådan där variant där torrvarorna redan är färdiga och det bara är att blanda med lite ägg och olja. Soft. Dock har jag ju själv lagt i bären och nötterna.... Hoppas det fungerar nu, annars blir jag arg! Haha. Snart bär det av intill plugget. Ailo får sitta i hundgården. Hon fick åka med till stan hela förra veckan så jag vill att hon ska lära sig att ibland får man följa med och ibland inte så idag får hon stanna hemma med Mois och Fantis.

Hehe mongisbilden på min coola bror, Moa, Ailo och så är det jag då..