söndag 22 maj 2011

jobb

Klev ju upp 06.15 i morse så är lite lagomt trött sådär just nu. Men jag har i alla fall haft en supertrevlig arbetsdag, liksom skön. Inte en slapp dag utan lagomt mycket att göra, sådär så att man känner sig på topp. Typ. Jag och Sara kom hem hit ungefär samtidigt och då passade jag på att be om hjälp att hämta hö, så vi hämtade 5 balar. Gött! Red därefter Dóttla, härlig ridtur! Vi tar oss framåt, sakta men säkert. Jag börjar hitta en mjukare häst. Jag börjar hitta en häst som vill följa mitt kroppsspråk. SKÖNT. Små små framsteg, jätte framsteg och en massa envist strul, men åh vad de där framstegen är guldvärda. Det är vi två mot världen. Det är vi två! 


Uppdatering av schema!



Har uppdaterat mitt schema! Nu finns mitt nya jobb- jobbschema uppe, preliminärt. Jag flyttar ju 11-12 juni, och sen börjar jag jobba på Stadt hotell :) Mitt Sibyllaschema kommer nog upp inom några dagar, när jag fått det i handen! ;)

Härligt med lite nystart! Och dessutom ser det ut som om jag inte jobbar så där supermycket, vilket känns skönt. Jag menar då att med tanke på att jag det senaste året både jobbat och gått i skolan kommer få mer fritid än innan. Fler dagar i veckan då jag är helt ledig. Gosh, heaven on earth?

Ska väl inte ta ut segern i förskott, men vad skönt det kommer vara efter första juni!

Halloj

Igår jobbade jag ett kortpass på Sibylla, plockade upp Pauo på hemvägen och inväntade Angie. Anngie konstaterade att det antagligen inte är någon hovböld, det finns inget som indikerar det. Och det är inte fång. Han kan ha någon inflammation eller infektion i kroppen som visar sig i form av hälta men det finns som sagt inget som syns på hoven som förklarar Wojjes smärta. Så vi avvaktar ett tag och väntar, hoppas på att det onda ger med sig! Wojje bli bra nu!

Vid 5 kom Muriel och Thure och då tog vi en promenix med alla vovvarna. Pappa kom hem en stund och hade med sig Moa och Fanta.

Thure och Moa, (draghunden!?)

Muriel och Fanta! :D 
Muriel och Fanta! ;)

När vi promenerat färdigt åt vi tacos och ssen spelade vi kort med Viktor och Cornelis. Och Pauos vhs ville inte heller fungera med vår tv så då blev det till att gå och lägga sig. Jag läste två kapitel ur en bok och sedan satt jag och Pauo uppe och kikade på film medan barnen sov. När jag och Pauo också gick och la oss så kunde jag inte sova så bra pga myggor och annan skit. Usch. Dessutom ville Ailo kliva upp hela tiden, så vaknade en del gånger pga henne. Senaste gången fick jag nog och klev upp så har alltså varit uppe sedan 06.15. Mysigt. Känner mig jättepigg och fräsch, not. Haha. Äh, ska i alla fall brumma iväg till Sibylla om några timmar och jobba. Ska bli kul trots min jobbiga natt. Och då skjutsar jag ju hem barnen plus Pauo!

Nu blir det nog duschen och sen frukost med busungarna då de också är vakna nu! ;)