måndag 11 november 2013

Wojtek




Finaste sagoprinsen har fått flytta till Ångsta nu. Gammgubben har blivit gubbe och numera pensionär. 22 bast.  Lite vilorehab hos Therese ska det bli, då han har varit lite knagglig.

Farsdag

Igår var en härlig dag. Började med att tillbringa förmiddagen i stallet. Vid nio kom jag ut, morgonfodrade damerna och njöt av solen som vandrade upp över himlen. Fixade klart stallet och hö:t till kvällen och  plockade ner en hage med plaststolp, så de inte förstörs när vintern drar in på riktigt. Tog en härlig ridtur på Sonja som tycket det var skönt att komma ut och röra på sig. Ailo följde också med och sträckte på benen. Sååååå kul att rejsa efter hästen när den springer!

Hann inte rida Dottla då jag skulle upp och hälsa på pappa i Åre eftersom det var självaste farsdag igår. Plockade upp Cornelis, tankade bilen och köpte med lite fikabröd och så bar det av till Åre och en ovetandes pappa. Han blev väldigt glad och överraskad när jag och Cornelis dök upp utanför dörren. Viktor jobbar i Åre så han bor hos pappa lite då och då och var redan där. Hela barnaskaran samlad. Vi fikade gott, åt god middag och spelade kort. Så mysig eftermiddag! Vid sju begav vi oss hemåt då det är skola och jobb för mig och Cornelis idag. Viktor följde med tillbaka till Östersund då han skulle vara ledig någon dag. Mycket trevilg dag måste jag säga. Love my life.

Sonja i hagen i Ångsta förra vintern.

Idag var det -8 grader när jag kom till stallet. Vintern är här nu. Mysigt!