onsdag 27 februari 2013

Wednesday

Har varit en mycket bättre dag än igår. Sanna kom ut och fixade i stallet och red Sonja på förmiddagen. Jag passade på att kika lite under ridpassets gång och det såg jättebra ut. Sonja går bara bättre och bättre för Sanna, härligt att se!  Sen hamnade jag framför dumburken i några timmar innan jag tog tag i Dottla.

Red först i padocken en stund vilket gick lite upp och ner. Mest gick det bra men ibland sög hon tag i bettet och töltade eller passade iväg när det blev jobbigt. Var ganska jobbigt underlag för henne då det töat rejält under dagen. Bestämde mig för att prova jobba henne längs vägen istället och jäklar vilken liten töltmaskin jag fick. Första vändan blev hon rätt tung i handen men sen så bara lossade det. Hur mjuk och fin som helst! Sista vändan var den som gick bäst. Allt bara satt där det skulle. Hon tappade lite i slutet upp mot 45:an då hon blev trött, men vad skönt det var ändå. Min fina lilla tjej!

Släppte ut henne i hagen, diskade alla muggar i stallet och fixade lite annat smått och gott. Kände fortfarande ett stort ridsug så pratade med Linnea och fick rida Charlie. Gamgubben har en lite lustig kroppsform så han har lätt att spänna sig och ha huvudet bland molnen. Så vi jobbade mycket med att böja idag. Tog hjälp av gummisnodden efter att ha värmt upp. När han började mjukna plockade jag bort snodden. Gick faktiskt riktigt bra och jag fick några rejält fina kliv i varje gångart och på slutet skrittade han mer avslappnat. Härligt! Två bra ridturer på två fantastiska hästar!

Har precis ätit gomiddag som bästa J lagat till och nu ligger jag i soffan och gonar mig med Ailo och Caspian, mys!

Skickat från min HTC

Sanna och Sonja

Sanna var här och red Sonja lite på förmiddagen. Tog chansen att filma en kort snutt. Är så oerhört glad som har fått duktiga Sanna som medryttare till fina tanten!



:)

Hundtrick