tisdag 12 mars 2013

Thuesday

Hej. Or something like that. Damerna står ute i hagen, Charlie numera i lilla sjukhagen då han bara sprang i paddocken. Suck. Hoppas "bandaget" sitter kvar på hoven men det gör det nog. Om inte så kommer nog Sanna ut efter lunch någon gång och jag och Linnea på eftermiddagen. Så det är nog inga problem. Håller tummarna och hoppas att det är lugnt när jag kommer hem.

Pratade med hovslagar-Per på ATG-kliniken igår och han trodde att skadan kunde läka ut av sig själv, med lite tur. Så vi behöver förhoppningsvis inte åka in till kliniken alls, utan bara fortsätta bandagera med blöjjor, elastisk linda och silvertejp i några veckor. Det blir ju såklart en tripp till kliniken om Charlie blir sämre; får feber, blir jättesvullen i benet, får ännu ondare eller såret börjar vätska sig. Men som sagt, förhoppningsvis slipper vi turen till kliniken och Charlie slipper kliva upp på en transport med ond hov.

Idagsläget är han pigg och glad, feberfri, kan stå på hoven och skadan ser finfint ut. Håll tummarna för att det fortsätter så!