torsdag 7 maj 2015

Ändringar i Gneistis kvällstävling den 26 maj

Lite ändringar i Gneistis kvällstävling 26 maj!
Incheckning 15-18, första start 16, sista start 18.30, finaler börjar kl 19!
Du anmäler dig och din häst, skriver din tänkta ankomsttid, om du är medlem eller ej. Du och din häst dyker upp på tävlingen, ni checkar in och du värmer din häst! Därefter rider du till collectingring och får starta allt eftersom i ett rullande schema! Alltså ej efter specifik startlista! Du väljer själv vilken gren du visar och man får rida ensam eller i grupp, bara man är överens om gren (och varv man börjar i t8 eller vilket varv man visar i V5) , när man visat en gren rider man av banan och kan rida till collectingring ring för att visa den andra grenen (V5 eller t8 alltså!). 150 kr per ekipage för gneistimedlem och 250 kr per ekipage för icke medlem! Gneisimedlemmar är försäkrade via Gneisti, för icke medlem gäller egna försäkringar!
Du betalar alltså avgiften och väljer själv om du visar hästen i en eller i båda grenarna. Rider du två hästar är det två avgifter som gäller! 

Nu händer det grejer!

Idag hamnade Dottla på Worldfengur, nu är hon en islandshäst med stamtavla! Så skönt!


Min älskade lilla dam är äntligen en islandshäst på pappret! Fast en andra klassens islandshäst, jag får tävla och avla på henne men inte avelsvisa henne. Har jag för mig...

Nu blev hon Dottla från Klimpfjäll då hon spenderade sin första sommar i Klimpfjäll och Therese är ju därifrån. Och det är ju Therese som är hennes uppfödare så nu fick hon ännu en häst i sin uppfödda Klimpfjäll-skara! Det känns jättebra!


Och jag är nu ägare till två fina islandshästar, på riktigt! Haha!