söndag 14 april 2013

Bad dreams

Det märks att jag haft mycket denna vecka. I huvudet och i vardagen. Har känt mig lite stressad och drömt mardrömmar i några dagar nu. Blodiga drömmar om mördare och skadade djur. Läskiga drömmar som lämnat spår av obehag. Så i natt kom ett panikskrik. Men det är inte av blodiga och läskiga mardrömmar de kommer utan av känslan att bli mosad. Instängd. Död.
I natt kom vårt stall från Börön flygande och skulle landa på vår lägenhet där vi bor nu. Jag fick panik. Jag vaknade av att jag flög upp ur sängen och skrek. Skrek för glatta livet och sprang. Tror jag var ända vid hundburen i köket innan jag var helt klarvaken och insåg att jag var vaken och att allt var lugnt och stilla. Det konstiga är att när jag väl är vaken är jag kolugn. Drömmen släpper sitt grepp på en gång och jag somnar om så fort jag lagt mig till rätta. Inte som med de andra mardrömmarna där det känslomässiga obehaget kan sitta i en stund.
I hate it. Någon fler än jag som drömmer mardrömmar och minns dem väl? Eller drömmer mycket i allmänhet och minns dem? 

Running water

Det är ett konstant flöde av händelser var dag. Som rinnande vatten, alltid är det något. Jag njuter av livet och prioriterar det som för mig är viktigt. Bloggen skriver jag för min egen skull och därför får den hamna i lite skym undan när det är mycket i luften. Just nu rullar livet på, hästarna rids och arbetas, hundarna motioneras och jag likaså.

Igår köpte jag mig ett par nya löparskor av pengarna och presentkortet jag fick på min födelsedag i fredags. Självklart var de tvugna att invigas redan samma dag. Jag och Johan sprang hem till Elin. 4km enkel väg. Redan efter de första 700 meter lyckades jag sätta ner foten i ett gupp i vägen och göra illa mig. Men vi sprang på, jag tog det väldigt lugnt men sprang ändå hela vägen till Elin. Väl framme tog jag en kisspaus och lånade toaletten. Varit kissnödig nästan hela turen då, hehe. När vi vände och skulle springa hem igen kände jag att kroppen inte var riktigt med så det blev promenad större delen av vägen hem för min del. Sprang några korta sträckor bara för att..

Idag gör foten ont. Blev nog en rejälare vrickning än jag trodde. Usch. Hoppas den är bra i morgon. Skulle vilja ta mig ut på en runda då...

Förhoppningsvis ska jag hinna arbeta tre pållar idag och eventuellt åka och hjälpa till vid en provridning. Härligt hästig dag, hoppas bara foten hänger med!!