måndag 19 september 2011

...mindre kul....

En av de två högtalarna på min dator har lagt av... Och jag har inga portabla att koppla in! :(

fliten har flödat

Folk kan ha kreativa dagar, jag har flitiga dagar. Jag mår så bra av att göra saker, bra saker, och det är så skönt efteråt! Vad har jag gjort för bra saker idag då?

  1. Mockat
  2. Burit in allt hö
  3. Städat stallet
  4. Fixat till mitt CV och personliga brev
  5. Tömkört Anton och samtidigt promenerat Ailo
  6. Fyllt hö och vatten i alla boxarna
  7. Diskat
  8. Lagt in all ren tvätt i garderoben
  9. Plockat i ordning/ småstädat
  10. Sopat golvet
  11. ... och sist men inte minst så bakar jag nu scones så att jag får en riktigt god kvällsmat (och frukost imorgon) efter den flitiga dagen....!
Bild från google.se

Att jag dessutom bjöds på goda rödbetor till middag var ju inte helt fel, det heller! Nej nu är jag så där nöjd med mig själv! ;)

Go Bella, Go!

Städat stallet, packat ihop lite Dôttla-saker, utfodrat pållar, mockat, tömt transporten på hö-balar, fixat till mitt CV och personliga brev samt stoppat in en fiskgratäng i ugnen. Fick veta att Stadt kallar i morgon och på onsdag, klirr i plonkan! Plus att jag ska på arbetsintervju i Borås på torsdag. Lite lagomt läskigt sådär. Liten grå får nog vila idag och istället för att motionera henne så ska jag tömköra Anton, Ailo ska också få sig en promenad. Jag borde ta tag i mig själv och städa huset också men det får nog bli någon annan dag.

Hur ser era dagar ut nu då?


Puss

abc

Vovveliten ligger och snusar på min axel. Myspys. Hästarna utsläppta och utfodrade, skönt. Idag ska jag försöka mig på att städa stallet och packa ihop lite av Dôttlas grejjer inför vår flytt...