söndag 30 januari 2011

!?

Ingen häromkring vill kännas vid den svarta hotfulla hunden som sprang här igår. Hoppas det bara var en som rymt och sprungit iväg en bra bit, att den kommit till rätta nu och inte kan ställa till annat bråk. Hoppas verkligen på det!

Fullspäckad dag

Uppe med tuppen! Släppte ut pållarna klockan 07.00 och har hållit igång sedan dess. Jag och Ailo kilade dock tillbaka till sängen efter utsläppet och kikade på Megamind. Helt okej film. Sedan väckte vi resten av familjen runt 10-tiden innan vi drog ut i stallet och fixade. Mockade ur boxarna lite bättre än vad som gått annars då det varit fruset. Efter det fick vi hjälpa till att ta ut en skoter från stallvinden och lasta den på en släpvagn. Ailo var jätteduktig och höll sig när mig hela tiden, sprang inte i vägen eller någonting. Skönt, då är skoterljudet introducerat i hennes liv...

Runt tolv-ett åkte jag, Viktor, mamma och mormor och morfar iväg. Cornelis stannade hemma och var hundvakt. Vi lämnade skotern på lagning, lastade lite hö och lämnade sedan släpvagnen vid foderbuan i Solberg. Därifrån åkte vi vidare till halkbanan för att testa köra lite. Viktor (min två år yngre bror) övningskörde nästan hela vägen dit. Kul, hoppas han tar körkortet snabbt! :) Det blev jag och morfar som halkade runt tillsammans och mamma och Viktor medan mormor direkt paxade fikahuset. Det gick i alla fall bra och jag körde inte över eller välte någon av konorna alls. Jag missade någon port men det var allt. Yees.  Så dagen känns helt okej, har gjort ganska mycket. Åkte hem med mormor och morfar och har nu gett hästarna hö. Tydligen lyckades Viktor köra in i en postlåda på vägen hem så de är fortfarande inte här än. Great. Aja, det gick ju bra med dem i alla fall!

Jag tror det blir en lugn kväll för mig och Ailo! Kanske lite filmtittande i soffan? Man vet aldrig! ;)

I know, hästbloggen utan hästinlägg. Men, snart så!