tisdag 8 februari 2011

Dagbarn

Linnea är som mitt dagbarn när hon är här! Haha! Idag fick hon en ridlektion på ridplan, där det faktiskt gick att galoppa lite. Ailo var med hela tiden och var faktiskt riktigt duktig, var med men höll sig ur vägen för det mesta. Linnea var också jätteduktig, jag blir mer och mer imponerad av henne. En 10:årig liten tjej som är så mogen och ansvarstagande för sin ålder, och som dessutom klarar av att galoppera med Wojjedojje även när vi är ute nu. Barbacka! Stolt ridlärarBella!

Efter ridlektionen så tog jag med mig Ailo och gick och hämtade de andra två hundarna, så begav vi oss ut på en promenad medan Linnea red med oss. Hon tränade mycket på att rida Wojje i kortgalopp, och lyckades väldigt bra! Sedan fick de ju skritta från Kristofferssons hus och hem, och sista biten ledde hon Wojje. Ja, Ailo skötte sig super, vilken underbar hund jag har! Visserligen var ju Moa och Fanta kopplade men i alla fall. Hon kommer så fort hon kan (nästan jämt) när jag ropar på henne! Skönt! :)


Puss

Balklänning




Är så otroligt kär i denna klänning. Tittade på den förra året när jag följde med Elin, då hon skulle prova och visa sin balklänning. Tur som jag har ibland så fanns den kvar! Trots att det var typ ett år sedan jag tittade på den. Aja, har jag råd ska jag köpa den och fan i mig gå på balen. Men det svider så i plånboken jag knappt har. BAJS! Jag vill så jäkla gärna ha denna. Haha, ser inte så mycket ut för världen men den är så himla mycket jag.

Btw, linis som fotat bilderna om ni inte förstod det! ;)